VIDEO Filmele săptămânii, la Cinema Unirea Botoșani!

VIDEO Filmele săptămânii, la Cinema Unirea Botoșani!

Filme pentru mari și mici începând de vineri, pe marele ecran al Cinematografului Unirea din Botoșani, cu regizori de renume și actori consacrați.

De la ora 14.00, micii spectatori pot viziona în sala Cinematografului Unirea pelicula "Școala iepurașilor", în regia lui Ute von Münchow-Pohl. Cu Noah Levi, Senta Berger, Friedrich von Thun.

Max, un iepure de oraș ajunge din întâmplare într-o școală de modă veche, de unde nu poate pleca până nu deprinde arta unui adevărat iepure de Paște.

Programul de pregătire este destul de sever, dar are norocul de a o avea alături pe Emmy, iar lupta cu vulpile viclene nu face decât să-i testeze curajul şi încrederea în prieteni.

    
La ora 15.30 este programat filmul "Snowden", regia Oliver Stone, cu Zachary Quinto, Scott Eastwood, Nicolas Cage,Melissa Leo, Joseph Gordon-Levitt.

"Snowden" spune povestea fostului agent CIA și NSA ale cărui dezvăluiri în mai 2013 au dat peste cap comunitatea de informații din întreaga lume. Mai exact povestea a nouă ani zbuciumați din viața lui Snowden: de la racolarea în cadrul CIA și până la fuga sa peste hotare, împreună cu o mulțime de informații compromițătoare despre modul în care serviciile încalcă dreptul la libertate și viață privată în SUA. Cei nouă ani în care tânărul dornic să-și servească patria cu orice preț (inițial s-a înscris în US Army pentru a lupta în Irak) s-a transformat în “cel mai mare trădător al tuturor timpurilor”, un adevărat Most Wanted al vremurilor noastre.
 

    
La ora 18.00, la Cinema Unirea Botosani este programat filmul "Dalida", in regia Lisei Azuelos, cu Sveva Alviti.

Film biografic bazat pe viaţa legendarei cântăreţe Dalida. Născută în Cairo, a devenit celebră în anii '50, cântând în franceză, spaniolă, arabă, ebraică, germană şi italiană. A jucat în filmul A şasea zi al lui Youssef Chahine. În 1987 s-a sinucis în Paris, după ce a vândut mai bine de 130 de milioane de discuri în întreaga lume.

 

Ultimul film al zilei poartă semnătura regizorului Radu Mihăileanu. La ora 20.00, filmul "Povestea iubirii" îi aduce pe marele ecran pe Gemma Arterton, Derek Jacobi, Sophie Nélisse, Elliott Gould.

Bazat pe bestsellerul cu același nume scris de Nicole Krauss, filmul urmărește povestea de dragoste dintre Leo și Alma, doi tineri evrei din Polonia pe care ororile celui de-a doilea război mondial par să-i despartă pentru totdeauna. The History of Love este titlul cărții pe care Léo Gursky (Derek Jacobi) o scrie pentru Alma Mereminski (Gemma Arterton). După mulți ani, apariția ei misterioasă ajunge să conecteze oameni din întreaga lume.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
2

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
312

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
163

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...