Ne vedem la film: Cinema Unirea vine cu cele mai noi producții cinematografice - VIDEO

Ne vedem la film: Cinema Unirea vine cu cele mai noi producții cinematografice - VIDEO
Filme pentru toate gusturile la Cinema Unirea din Botoșani, în săptămâna 29 martie-3 aprilie, producții românești sau străine, de aventuri sau documentare, de dragoste sau comedii savuroase.

"În libertate", film în regia lui Pierre Salvadori, cu Adèle Haenel, Pio Marmaï, Audrey Tautou, Damien Bonnard, Octave Bossuet. Într-un oraș de pe Riviera Franceză locuiește Yvonne, tânăra văduvă a lui Santi, comisar de poliție și erou local.

Când realizează că soțul ei nu este deloc un exemplu pentru fiul lor și că un bărbat inocent, Antoine, a făcut 8 ani de închisoare pentru faptele lui Santi, Yvonne vrea să facă tot ce poate pentru a-l ajuta pe fermecătorul Antoine să se întoarcă la viața și la soția sa. Totul, mai puțin să spună adevărul.

 

"Omul care l-a ucis pe Don Quijote", regia Terry Gilliam, cu Adam Driver, Stellan Skarsgård, Olga Kurylenko, Jonathan Pryce, Joana Ribeiro. Toby, un publicitar cinic, este prins subit în fanteziile unui bătrân cizmar spaniol care se crede Don Quijote.

De-a lungul aventurilor suprarealiste și deosebit de comice pe care ajung să le trăiască împreună, Toby începe să nu mai distingă între vis și realitate. Totuși, va fi nevoit să-și asume efectele tragice pe care un film regizat de el în tinerețe le-a avut asupra unui mic sat spaniol.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
134

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
103

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
56

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...