Uvertura Mall suna clopotelul distractiei!

Uvertura Mall suna clopotelul distractiei!

Weekendul acesta, cea mai apreciata locatie de shopping si entertainment din Botosani suna clopotelul pentru inceputul noului an scolar si da startul distractiei alaturi de colegi, prieteni si familie.

Duminica, 10 septembrie, incepand cu ora 16:00, strigam Catalogul Distractiei, iar cei care s-au inscris pe pagina de facebook Uvertura Mall si raspund prezent, primesc un premiu instant si participa la tragerea la sorti pentru marele premiu: o bursa anuala in valoare de 1200 de Euro.

Pregătirea pentru noul an școlar continuă cu parcurgea materiilor principale prezentate într-o manieră veselă și distractivă. Limba și Literatura Română se schimbă sub prestația elevului Cosmin Agache, care va sustine un recital de beat box. Pentru Educatie Fizica s-au pregatit intens cei de la G-Power, care vin cu o demonstratie la superlativ de street dance, apoi cele mai talentate voci de la Asociatia Cheia Sol vor sustine recitaluri uimitoare pentru ora de Educatie Muzicala, iar pentru Educatie Tehnologica am pregatit un moment magic de fantezie coregrafica. Matematica se va regăsi și ea în orarul zilei când vom aduna premiile și vom înmulți prieteniile.

În ”pauza mare”, pe scena amenajată la etajul patru Uvertura Mall, va urca îndrăgita artistă Nicole Cherry. Cu un repertoriu ales pe sprânceană, Nicole promite cel mai tare început de an școlar tuturor fanilor prezenți!!!

Seara primei zile de școală înseamnă și finalul campaniei „Daruieste o sansa educatiei” prin care Uvertura Mall și clienții săi vor dona 4 ghiozdane complete cu toate rechizitele necesare unor copii defavorizați.

(Comunicat de presa)

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
1

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
38

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
139

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...