Un botoșănean, în trupa care va reprezenta Elveția la Eurovision 2017! VIDEO

Un botoșănean, în trupa care va reprezenta Elveția la Eurovision 2017! VIDEO

Emanuel Daniel Andriescu
Foto: Facebook

Elveția va fi reprezentată la Euovision, în acest an, de românca Miruna Mănescu. Aceasta va urca pe scenă alături de trupa din care mai face parte un român. Miruna a transmis și un mesaj celor din țară: Sper din suflet că şi România va începe să susţină artiştii pe care îi are!

Miruna Mănescu, o tânără originară din Petroşani, va a urca pe scena de la Kiev, Ucraina, alături de trupa TimeBelle, din care mai face parte un român, botoșăneanul Emanuel Daniel Andriescu.

Melodia pe care grupul o va interpreta, "Apollo", a fost desemnată câştigătoare duminică seara, 5 februarie, în cadrul selecţiei naţionale din Elveţia.

Miruna Mănescu a postat pe pagina de pe o rețea de socializare un mesaj adresat României: "AM CÂŞTIGAT! Voi reprezenta Elveţia la Eurovision, alături de trupa mea iubită, Timebelle. Sunt foarte mândră. Simt că meritele îmi sunt, în sfârşit, recunoscute. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor dragi care ne-au susţinut. Sper din suflet că şi România va începe să susţină artiştii pe care îi are", a scris ea pe pagina sa de Facebook.

Cel care cântă la pian este Emanuel Daniel Andriescu, născut la Botoșani și stabilit în Elveția de mai mult de 10 ani.  A studiat clarinet, dar cântă și la pian și la saxofon.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
220

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
360

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
120

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...