Tanarul impuscat in cap de politisti pentru ca asculta muzica prea tare a murit!- CUM COMENTATI?

Tanarul impuscat in cap de politisti pentru ca asculta muzica prea tare a murit!- CUM COMENTATI?
Tânărul împuşcat de un poliţist în Galaţi a murit luni dimineaţă. Victima era internată la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde a fost adusă cu un elicopter duminică seară.

Procurorii au emis un mandat de reţinere pe numele poliţistului care ar fi făcut exces de zel, mai ales că acesta nu se afla în timpul serviciului.

Incidentul s-a petrecut duminica după-amiază, în comuna Oancea din estul judeţului Galaţi. Potrivit Poliţiei, victima, în vârstă de 28 de ani, se afla într-un autoturism şi asculta muzică cu volumul ridicat, fiind apostrofat de un agent de poliţie din localitate pentru comportamentul său.

"Din primele declaraţii ale martorilor se pare că victima, care nu are permis de conducere, staţiona cu autoturismul într-o zonă din centrul comunei, având volumul casetofonului dat la maxim. În urma intervenţiei agentului de poliţie cu privire la faptul că tulbură liniştea publică şi a atenţionării de a nu conduce autoturismul fără permis, între cei doi a izbucnit o altercaţie, iar agentul, ajutor al şefului de post, a făcut uz de armamanetul din dotare, provocându-i bărbatului mai multe plăgi împuşcate", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, subcomisarul Cristina Tatulici.

Tânărul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Ap. Andrei din Galaţi.

"Atunci când am preluat-o, victima era în stare de şoc, era transpirată, palidă, foarte agitată şi prezenta mai multe plăgi împuşcate: una în zona craniană, în spatele urechii drepte, două plăgi toracice şi o plagă abdominală", a declarat, duminică, dr. Diana Ivan de la SMURD.

Conform aceleiaşi surse, după câteva zeci de minute petrecute în Unitatea de Primire Urgenţe, tânărul de 28 de ani a fost preluat, în jurul orei 19.20, de un elicopter şi transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. El a murit luni dimineata.

Sursa: NewsIn

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum au fost împărțiți peste 80 milioane lei pentru întreținerea drumurilor naționale! Botoșani, printre județele cu cei mai puțini bani

astăzi, 06:58
34

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, prin Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi, a împărțit banii pentru un contract legat de o serie de lucrări de &ic...

România 100: Cine uită nu merită. Istoria deportaților basarabeni!

astăzi, 06:50
34

O vedeam dimineața când plecam la școală. Cobora de la casa din deal pentru a face cumpărături în oraș. O salutam, iar ea îmi răspundea zâmbitoare și ochii ei senini &i...

MAGDA URSACHE: Risipind, risipind...

Duminică, 18 Martie 2018
134

Ne risipim şi risipim. Suntem din ce în ce mai risipitori. Mentalul stabil şi tradiţional e batjocorit în fel şi chip, personalităţile sunt şi ele minimalizate, ţintele fiind ...