Nu pierdeti sambata finala Eurovision! - Vezi mesajul copiilor din Botosani pentru Claudia Rusu - VIDEO si GALERIE FOTO

Nu pierdeti sambata finala Eurovision! - Vezi mesajul copiilor din Botosani pentru Claudia Rusu - VIDEO si GALERIE FOTO

 Fiti alaturi de Claudia sambata, la ora 21.00!  

Micii artisti botosaneni traiesc de cateva zile mirajul Eurovisionului, Claudia Rusu impresionand deja organizatorii, platoul Televiziunii Romane rasunand de aplauze dupa fiecare repetitie.

Melodia DOAR NOI, care poate fi votata sambata, 19 septembrie, de la ora 21.00, pe TVR 1, are darul de a transmite frumusetea sufleteasca a botosanenilor, care au pornit spre Bucuresti hotarati sa traiasca o mare experienta si, de ce nu, sa isi castige dreptul de a reprezenta Romania la Kiev.

CLAUDIA RUSU va concura a patra, in competitie fiind 15 finalisti. Alaturi de ea va fi si o parte din grupul CHEIA SOL, si anume ALEXANDRA MERA, MIRUNA BUZA, Costinel Balan, VIVIANA SPOSUB si BOGDAN BIDASCA.

"Luni, copiii au filmat Cartea de vizita, adica filmuletul de prezentare a concurentei. S-au simtit foarte bine, au fost placut impresionati de studiourile din TVR. Am mai avut repetitii la scena, iar micii artisti au fost foarte entuziasmati de tot ce se intampla intr-un studio de platou: lumini, camere video, sunet... S-au simtit importanti cand au vazut cati oameni muncesc pentru acest spectacol. Claudia s-a descurcat de minune la repetitii, ea fiind apreciata de cei prezenti. A promis ca va canta din tot sufletul pentru toti copiii lumii si ca nu-i va dezamagi pe cei dragi de acasa, care abia asteapta ziua de sambata", ne-a transmis OANA PUSCASU, coordonatoarea grupului Cheia Sol.

In mod cert, este un an fast, Botosaniul figurand de trei ori in desfasurarea marelui eveniment. Astfel, alaturi de Claudia, care va concura pentru Kiev, invitat in spectacol este Bogdan Bidasca, ce va interpreta piesa S.O.S...(m-am indragostit), Bogdan fiind unul dintre fericitii care in 2007 a reprezentat Romania la Eurovision in Rotterdam, Olanda. Bogdan e insotit la partea de coregrafie de doi buni prieteni si copii dansatori in Botosani: Raul Poamaneagra si Bogdan Abalasei.
Surpriza a venit insa in ultimul moment: din cauza retragerii unui concurent calificat in finala, Viviana Sposub va canta, in calitate de invitat, melodia ROZ.

"Credem in acesti copii si ii sustinem pentru a-si indeplini visul. E un pas important! Chiar daca vom fi primii in clasament, chiar daca nu, important e ca am ajuns la acest nivel, important e ca Botosaniul va fi prezent de 3 ori in cadrul unui spectacol de mare amploare", spune Oana Puscasu.

Pana la marea competitie de sambata, copiii se bucura de fiecare zi, muncesc foarte mult, dar si acumuleaza cunostinte noi, comunica si... bineinteles, isi fac reclama!

"Ne-am facut timp sa vizitam si Galeriile de Arta(Alexandra Mera fiind eleva la Liceul de Arta Stefan Luchian, sectia de pictura)- nu am pierdut ocazia ca ne facem reclama si sa-i informam pe pictorii care aveau lucrarile expuse ca am venit pentru Eurovision si ca trebuie sa ne voteze. Am vizitat Cismigiul, unde am vazut lebedele negre si ne-am plimbat cu hidrobicicleta", povesteste Oana.

Si pentru ca sunt demni urmasi ai lui Eminescu, Enescu, Iorga, botosanenii si-au demonstrat capacitatea si inteligenta chiar si la Festivalul International George Enescu!

"Am asistat la un concert in aer liber organizat cu prilejul Festivalului Enescu, prilej cu care cei mici au avut ocazia sa converseze cu alte grupuri de straini care se aflau in fata Ateneului si care cereau informatii despre personalitatea lui George Enescu. Copiii au conversat cu ei in franceza, engleza si germana", aflam de la Oana Puscasu.

Botosanenii mari si mici, colegii de clasa ai tuturor copiilor care vor straluci pe ecranele TVR, sunt invitati sa o voteze pe Claudia sambata, de la ora 19.00, pentru ca Botosaniul sa ajunga la Kiev!

"Abia asteptam ziua de sambata, sa cantam bine si sa fim multumiti cand iesim din scena si primim numai complimente. Multumim celor care au fost alaturi de noi si ne-au sprijinit din punct de vedere financiar: Primaria Municipiului Botosani, Inspectoratul Scolar Botosani, Boardmedia, City-net, Androx, Codin si Asociatii, Admir, Tridex-Service, Agremin Trans, Aldi-Livi 93, primarul Catalin Mugurel Flutur", a inceiat Oana Puscasu, presedinta Asociatiei Cheia Sol.

 

Doamna Elena Piriu, fosta invatatoare a Claudiei de la Scoala 13 Botosani, dar si elevi care o cunosc si o indragesc pe micuta artista, si-au manifestat vineri dimineata sprijinul fata de reprezentanta Botosaniul la Eurovision Junior.

"Claudia, te sustinem la Eurovision Junior!", este mesajul de la Scoala 13 Botosani!
 

Incepand cu 14 septembrie 2009, Claudia Rusu este eleva a Colegiului National Mihai Eminescu, unde spera sa inceapa anul cu un mare succes la Bucuresti si apoi la Kiev!
 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
330

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5554

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
225

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...