BOGDAN BIDASCA - Un Mic Print la Eurovision!

BOGDAN BIDASCA - Un Mic Print la Eurovision!

BOGDAN BIDASCA

Bogdan Bidasca este genul tinerilor talentati, fermecatori, cu charisma, dar mai ales extrem de constienti de darul cu care au fost inzestrati.

Printre cele mai mari realizari, in cei 13 ani de viata, ramane, de departe, participarea la Eurovision, in Olanda. In 2007 a facut parte din grupul 4KIDS, sub indrumarea lui Cornel Fugaru, grup care a reprezentat Romania la finala concursului Eurovision Junior, care s-a desfasurat in Olanda, la Rotterdam.

"A fost o experienta unica, a fost ceva foarte frumos. Mi-a placut foarte mult scena. Mi-a placut ca in momentul in care am intrat noi pe scena toata lumea striga Romania! Romania!A fost o mare experienta pentru mine. Niciodata nu am mai avut 8.000 de oameni in fata mea, care sa ma vada si sa ma sustina", povestea Bogdan la cateva zile de la intoarcerea din Olanda.

Bogdan Bidasca este elev in clasa a VI-a la Liceul de Arta Stefan Luchian si, in prezent, face parte din grupul Cheia Sol, condus de Oana Puscasu.

Prima aparitie scenica a fost direct din gradinita, cand a participat la Festivalul Micul Print. A obtinut trofeul si de atunci a urmat restul: spectacole, pregatiri, repertoriu, liceul de profil si o viata de artist!

Ani la rand a activat in grupul Andantino, condus tot de Oana Puscasu.

A obtinut premii la concursuri nationale, a jucat in filme, a participat la zeci de emisiuni TV. Viata lui Bogdan a devenit, de ani buni, o viata de artist. Aparitiile scenice ale sale au fost dintotdeauna o pata de culoare, de optimism, de bucurie, Bogdan reusind sa transmita publicului armonia melodica a cantecelor sale.

Cu un zambet cuceritor si o frumusete cu care putini baieti se pot lauda, dar sustinut de o voce de invidiat, Bogdan Bidasca are toate sansele sa devina un artist de renume al Romaniei.

Deocamdata, cariera lui Bogdan se construieste incet, dar temeinic, micul artist avand grija sa nu abuzeze cu aparitiile scenice, sa nu exagereze cu participarile la concursuri, de orice gen si de orice factura.



Bogdan Bidasca s-a nascut in Botosani, pe 19 ianuarie 1996.

Este elev in clasa a VI-a la Liceul de Arta Stefan Luchian

Studiaza pianul din clasa I

S-a facut remarcat inca de la gradinita, fiind selectat pentru concursul Micul Print 2002, unde a castigat trofeul.

A facut parte din grupul Andantino, condus de Oana Puscasu

A participat la diverse concursuri si spectacole de gen pentru copii, unde a obtinut urmatoarele premii:

-Steaua de argint 2003- premiul III

- Constelatia Necunoscuta - premiul special

- Mamaia Copiilor 2004 - spectacol de gala

- Eurovision Junior 2006 - cu melodia O masina

- Martisor Dorohoian 2007- premiul III

Are numeroase aparitii la televiziune:

- PRIMA TV- Ministar 2003, 2004, 2005

- TVRM film - Singuri de Revelion 2004

- TVRM film - Mulineta Rosie 2005

- TVRM film - Cabana Veseliei 2004, 2005

- TV NATIONAL- Revelionul Copiilor 2005

- Radio Vacanta - Iasi

- TVR 1- emisiune pentru copii Craciun 2006

-ANTENA 1- invitat special la emisiunea Vreau sa fiu mare…vedeta

- A facut parte din grupul 4KIDS, alaturi de Gabriela Bugle, Sabrina Stroe si Mircea Eremia, sub indrumarea lui Cornel Fugaru, grup ce a reprezentat Romania la finala concursului Eurovision Junior 2007, care s-a desfasurat in Olanda, la Rotterdam

- In anul 2008, grupul 4KIDS primeste trofeul pentru debut la categoria juniori din partea Radio Romania Actualitati, in cadrul unui spectacol difuzat in direct la TVR 1

- Face parte din Asociatia CHEIA SOL, infiintata si condusa de Oana Puscasu

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
256

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
17

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
370

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...