Dragos Holca, adjunct la Politia de Frontiera Iasi!

Dragos Holca, adjunct la Politia de Frontiera Iasi!
Dragos Holca, fostul sef al IJPF Botosani, a fost imputernicit adjunct al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, iar in locul sau a ramas Cezar Hrisca, care pana acum a fost adjunct al vechiului Inspectorat Judetean al Politiei de Frontiera Botosani.

Astfel, Cezar Hrisca a fost imputernicit sa preia conducerea Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Botosani.

Ambii sunt imputerniciti pana la organizarea concursului. In perioada urmatoare se va face o analiza a posturilor existente si, conform noilor reglementari, se va stabili necesarul de personal.

Reamintim ca decizia de reorganizare a Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, prin comasarea unor inspectorate judetene, a intrat in vigoare, singurul lucru cert fiind acela ca institutiile judetene au incetat sa mai existe ca inspectorate, acestea fiind inlocuite cu sectoare ale politiei de frontiera.

Pe frontiera cu Ucraina, sediul inspectoratului a fost stabilit la Sighet, in judetul Maramures, in timp ce pentru frontiera cu Republica Moldova va exista, de asemenea, un singur inspectorat teritorial, cu sediul la Iasi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

astăzi, 21:45
54

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
352

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
88

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...