Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

Doi frați de 2 și 3 ani, din Botoșani, au ajuns la spital cu arsuri după ce s-au opărit cu ciorbă clocotită. Cei mici se jucau când unul dintre ei a căzut peste oală.

Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşti. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi.

Din primele informații, cei doi copii se jucau iar într-un moment de neatenție, din greșeală, unul dintre ei a căzut în oala cu ciorbă fierbinte ce era așezată pe jos. Speriată și în stare de șoc, mama celor doi a sunat la urgențe și a cerut ajutor cadrelor medicale, potrivit ObservatorNews.

Unul dintre copii, la spital cu arsuri pe 30% din corp

Starea celor doi copii este una buna. Unul dintre ei a fost doar stropit de lichidul fierbinte. Celălalt copil a fost transportat la Iași. Inițial, copilul a fost dus la Spitalul din Dorohoi pentru îngrijiri medicale, după care a fost trasferat la Spitalul de Urgență din Botoșani. În urma evaluării stării sale de sănătate s-a decis transferul la un spital din Iași.

Copilul avea mai multe arsuri de gradul 1,2 și 3 pe aproxomativ 30% din suprafața corpului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
517

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
53

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
62

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...