BOGDAN GHICEANU: Nu imi propun sa devin golgheter!

BOGDAN GHICEANU: Nu imi propun sa devin golgheter!

Bogdan Ghiceanu a fost eroul meciului dintre FC Botosani si Ceahlaul Piatra Neamt

Bogdan Ghiceanu este autorul golului calificarii formatiei botosanene in Cupa Romaniei, in meciul disputat miercuri pe Stadionul Municipal, intre FC Botosani si Ceahlaul Piatra Neamt. Ghiceanu a marcat la doar doua minute de la intrarea sa pe teren, in minutul 85 al partidei.

Atacantul botosanean in varsta de 21 de ani, venit in aceasta vara de la divizionara C FC Birlad, este convins ca FC Botosani se poate califica mai departe in Cupa Romaniei, chiar daca in urmatorul joc va intalni o echipa de liga I.

- Cum a fost meciul?

- A fost un meci echilibrat. Am intalnit astazi o echipa buna, care are obiectiv in acest sezon, promovarea in prima liga, si de aceea jocul a fost dificil. Important este ca am invins si i-am eliminat, mai ales ca a fost a doua victorie dupa meciul de sambata, din campionat. Au fost doua rezultate foarte bune si sper sa o tinem tot asa si in campionat si in Cupa Romaniei.

- Cat de important este acest gol pentru tine?

- Este important, pentru ca am reusit sa imi ajut echipa si sa ne calificam mai departe. Eu zic ca mi-am revenit. Am avut un inceput bun, in care am marcat patru goluri in patru etape, dupa care nu am mai avut acelasi randament. Acum multumesc echipei si antrenorului, care a avut incredere in mine si m-a bagat in teren. Este o victorie importanta pentru noi.

- Ce s-a intamplat dupa primele patru etape?

- Nu stiu ce sa zic. Poate a fost si un pic de oboseala. Nu imi dau seama, dar important este ca am reusit din nou sa marchez si sper sa revin la forma din primele patru etape.

- Cate goluri iti propui sa marchezi in acest sezon?

- Nu mi-am propus un numar de goluri. Sper sa inscriu cat mai multe si sa imi ajut echipa. Nu imi propun sa devin golgheter. Important este sa castigam cat mai multe meciuri in campionat si, de ce nu, sa eliminam pe Gloria Buzau in Cupa Romaniei.

- Poate elimina FC Botosani pe Gloria Buzau?

- Trebuie sa ii eliminam pe Gloria Buzau si sa mergem mai departe. Noi speram ca vom reusit. Avem un moral bun dupa cele doua meciuri cu Ceahlaul, speram sa obtinem un rezultat bun la Tulcea, dupa care sa ne concentram asupra meciului cu Buzau. Ne dorim foarte mult sa facem un joc bun si sa obtinem calificarea.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
71

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
98

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
165

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...