FOTO: Liderii politicii de la Botoșani au trecut deja pe la urne

FOTO: Liderii politicii de la Botoșani au trecut deja pe la urne

Mai toți liderii din politica botoșăneană au pus deja ștampila în chenarul candidaților spre Cotroceni pe care îi susțin. Circa 52.000 de votanți din județul Botoșani și-au exprimat opțiunea pe buletin, între care și fostul ministru al Muncii, senatori, deputați și edili.

Astfel, fostul ministru Marius Budăi a votat la Curtești, împreună cu soția sa.

Am votat pentru o Românie unită, pentru o Românie pe care să nu o dezbinăm între tineri și seniori, între angajați la privat și angajați la buget, între românii mei și restul. Am votat pentru bunăstarea românilor, nu pentru austeritate. Am votat pentru un președinte care să respecte Constituția și legile țării și am votat cu sufletul curat pentru copiii, părinții și bunicii noștri”, a declarat Marius Budăi, la ieșirea din secția de votare.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a votat la Școala nr. 11 din municipiul Botoșani, sugerând că votul din 10 noiembrie a.c. nu este cu nimic mai deosebit decât alte alegeri.

”Lumea trebuie să voteze pentru prosperitate, pentru solidaritate”, a concluzionat Macaleți, la cald.


 

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin-Mugurel Flutur, a votat în jurul orei 11:20, la Liceul de Arte "Ştefan Luchian".


 

„A fost un vot responsabil, nu a fost un vot greu. Probabil singurul vot pe care l-aș fi putut da în actuala conjunctură. Am votat pentru normalitate, pentru continuitate și sunt convins că am votat cu persoana cea mai potrivită să ocupe funcția”, a precizat primarul municipiului Botoșani.

În prealabil, edilul-șef al municipiului l-a însoțit pe senatorul Costel Şoptică, cel din urmă votând la Liceul Economic din Botoșani.


 

"Am votat pentru normalitate! Tu ai votat?!", a spus și consilierul local Gabi Alecsandru. 

În jurul orei 12:00, la secția din Școala nr. 1 din Botoșani și-a făcut apariția și senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani. Aceasta a venit alături de soț.

„Noi rămânem alături de români și de țara noastră, pe care n-o vorbim de rău și cu care nu ne e rușine. Noi credem în dreptul la un trai decent și credem în viitorul mai bun al României! Am votat pentru un bun român, am votat pentru candidatul care va implementa tot ceea ce am promis noi în campania electorală. Avem nevoie de un președinte care să lupte pentru toți românii, nu doar pentru cei pe care îi votează la un moment dat. Este o zi frumoasă de toamnă și ne așeptăm să avem o prezență bună la vot”, este mesajul Doinei Federovici.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
11

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
50

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
25

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...