Liberalii, rezervați vizavi de rezultatele alegerilor. „Noaptea e un sfetnic bun” (video)

Liberalii, rezervați vizavi de rezultatele alegerilor. „Noaptea e un sfetnic bun” (video)

Cu puțin timp înainte de închiderea urnelor, liberalii s-au întrunit la sediul organizației județene, pentru a urmări rezultatele parțiale ale alegerilor parlamentare de duminică.

Liderul filialei, Costel Șoptică, a precizat că are siguranța că, la nivelul județului Botoșani, partidul va avea patru reprezentanți în Parlament. El a mulțumit votanților care și-au exprimat opțiunea în acest sens.

„Mulțumesc fiecărui botoșănean pentru prezența la vot de astăzi. Apreciez calitatea organizării, în sensul în care, după cum știți, nu au fost incidente, cel puțin din ce știu eu și am fost conectat. Cred că noaptea este un sfetnic bun de această dată, în sensul numărătorii, iar până mâine dimineață o să vedem exact ce o să iasă. Nu vreau să fiu nici ca, apropo de domnul Băsescu, când a ieșit prima dată pierzant și după aceea câștigător. Sigur vom fi la guvernare. Pentru botoșăneni va fi un lucru extraordinar, în sensul în care ne vom putea duce la îndeplinire cele câteva obiective mari pe care ni le-am propus. Sigur facem patru parlamentari”, a declara Costel Șoptică, președintele organizației.

De cealaltă parte, șeful Cancelariei Prefectului, Cristian Roman, a afirmat că este rezervat cu privire la rezultate.

„Muncim de ani de zile, ați văzut cât este de greu cu județul Botoșani. Eu prefer să rezervat cu rezultatul de la Botoșani. Ne menținem speranța că putem să face acel guvern îndrăzneț, care și-a propus lucrări de infrastructură mari pentru această țară”, a spus Cristian Roman.

La nivel național, PNL a obținut 29% dintre voturile valabil exprimate pentru Camera Deputaților și 29,1% pentru Senat, la diferențe de câteva zecimi de principalul adversar, PSD, care a obținut scoruri de 30,5%, respectiv de 30,6%. Rezultatele nu includ voturile din diaspora.

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Un pompier din Botoșani și-a pus casa la dispoziție pentru o familie a cărei locuință s-a făcut scrum

astăzi, 11:33
13

Un pompier din Dorohoi a fost elogiat de Ministerul Afacerilor Interne (MAI), pentru implicarea voluntară în sprijinul vecinilor săi, a căror locuință a fost cuprinsă de flăcări. Cristia...

Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată în Botoșani, până duminică dimineaţa

astăzi, 11:07
156

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o avertizare de tip cod galben de instabilitate atmosferică accentuată pentru județul Botoșani.Potrivit ANM, atențion...

Incendiu devastator într-o gospodărie din județ

astăzi, 08:15
210

Două anexe din gospodăria unui localnic din Miorcani au fost distruse de flăcări, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 100 de păsări arzând în incendiu, a declarat purtă...