Mihaela Huncă, mesaj de atenționare către câștigătorii parlamentarelor: „Vom condiționa orice sprijin”

Mihaela Huncă, mesaj de atenționare către câștigătorii parlamentarelor: „Vom condiționa orice sprijin”

Lidera organizației Pro România din Botoșani, Mihaela Huncă, a transmis un mesaj de mulțumire îndreptat către votanții din județ ai partidului, dar și un avertisment adresat câștigătorilor alegerilor parlamentare.

„Dragi botoșăneni,

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit la vot, dar în mod special celor care ne-aţi acordat încredere! S-a terminat lupta electorală! 

Îi felicit pe toţi cei care au câştigat în Botoșani și în toată toată ţara şi le doresc să facă lucruri bune împreună pentru cetăţeni și nu numai pentru ei. Așa cum am promis, PRO România va veghea în continuare ca drepturile și libertățile românilor, dreptul la educație, sănătate și prosperitate să fie respectate cu sfințenie.

Vom condiționa orice sprijin pentru orice guvern de redeschiderea școlilor, de asigurarea unui venit minim de criză pentru fiecare român și de introducerea unui program national de testare. 

Suntem vocea tuturor românilor și suntem Pro România!  

Nu în ultimul rând, mulțumesc echipei PRO România, fiecărui membru al organizației județene PRO România care s-a implicat în această campanie electorală!”, este comunicatul emis de Mihaela Huncă.

(editat de R.A.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O mare platformă industrială a României comuniste, aflată la Bucecea, învie după ani de paragină

astăzi, 19:32
21

O veche platformă industrială pe care a funcţionat cea mai mare fabrică de zahăr din România comunistă renaşte este adusă la viaţă în judeţul Botoşani. Pe locul fostei fabrici,...

FC Argeș - FC Botoșani 4-2, după loviturile de departajare! Final de drum pentru trupa lui Marius Croitoru

astăzi, 17:47
102

FC Botoșani a luptat la Pitești pentru un loc în optimile Cupei României. Locul doi din campionat, FC Botoșani a început meciul cu o formulă plină de rezerve. Așa au arătat ce...

Când fiecare înțelege ce vrea din „popor”, din „patrie”, din „români”...

astăzi, 13:33
204

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:Putem măsura nivelul de degradare a vieții politice și publice din România după frecvența discursurilor despre români, patriotism,...