Mihaela Huncă, mesaj de atenționare către câștigătorii parlamentarelor: „Vom condiționa orice sprijin”

Mihaela Huncă, mesaj de atenționare către câștigătorii parlamentarelor: „Vom condiționa orice sprijin”

Lidera organizației Pro România din Botoșani, Mihaela Huncă, a transmis un mesaj de mulțumire îndreptat către votanții din județ ai partidului, dar și un avertisment adresat câștigătorilor alegerilor parlamentare.

„Dragi botoșăneni,

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit la vot, dar în mod special celor care ne-aţi acordat încredere! S-a terminat lupta electorală! 

Îi felicit pe toţi cei care au câştigat în Botoșani și în toată toată ţara şi le doresc să facă lucruri bune împreună pentru cetăţeni și nu numai pentru ei. Așa cum am promis, PRO România va veghea în continuare ca drepturile și libertățile românilor, dreptul la educație, sănătate și prosperitate să fie respectate cu sfințenie.

Vom condiționa orice sprijin pentru orice guvern de redeschiderea școlilor, de asigurarea unui venit minim de criză pentru fiecare român și de introducerea unui program national de testare. 

Suntem vocea tuturor românilor și suntem Pro România!  

Nu în ultimul rând, mulțumesc echipei PRO România, fiecărui membru al organizației județene PRO România care s-a implicat în această campanie electorală!”, este comunicatul emis de Mihaela Huncă.

(editat de R.A.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cea de-a doua sesiune a bacalaureatului se va desfăşura între 16 august şi 3 septembrie

astăzi, 09:47
15

Rata de promovare a examenului de bacalaureat a crescut cu 1,9% după rezolvarea contestaţiilor, ajungând la 75,2%.Şi numărul mediilor de 10 este mai mare după publicarea rezultatelor fi...

Calendar Ortodox: Aşezarea veşmântului Născătoarei de Dumnezeu în biserica Vlaherne; Sfântul Voievod Ştefan cel Mare

astăzi, 08:17
40

Astăzi pomenim mutarea din Nazaret a veşmântului Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, petrecută în zilele dreptcredinciosului împărat Leon cel Mare (457-474). Veşmântul a...

Copil în stare critică din cauza unei acadele

astăzi, 08:03
567

O fetiţă de şase ani, din Botoșani, se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a înecat cu o bucată de acadea.Nenorocirea a avut loc joi după-amiază, când fetiţa se ju...