Doina Federovici: „Ne-am fi dorit o prezență mai mare la vot, în județul Botoșani | Candidații turului 2 pornesc pe picior de egalitate”

Doina Federovici: „Ne-am fi dorit o prezență mai mare la vot, în județul Botoșani | Candidații turului 2 pornesc pe picior de egalitate”

Seara alegerilor prezidențiale a fost tensionată și la sediul PSD Botoșani. Președintele organizației județene a ținut să precizeze că aștepta o prezență mai mare a botoșănenilor la urnele de votare, dar și că cei doi candidați pe care exit-poll-ul IRES i-a desemnat pentru turul 2, adică Iohannis și Dăncilă, pornesc pe picior de egalitate.

„Vom centraliza și vor începe să ne parvină primele procese verbale și avem încrederea că botoșănenii au dat un vot masiv pentru candidatul PSD, președintele nostru, Viorica Dăncilă. Nouă nu ne rămâne decât să le mulțumim tuturor botoșănenilor, și celor care ne-au votat și celor care nu ne-au votat astăzi, să le transmitem că îi vom sprijini în continuare, atât cât ne permite statutul nostru în acest moment de partid de opoziție. Sperăm că au făcut diferența dintre lucrurile bune pe care le-am făcut pentru botoșăneni și pentru România și măsurile de austeritate care s-au anunțat în ultima săptămână. Ne-am fi dorit o prezență mult mai mare la vot, în județul Botoșani. Mă uitam și pe rezultatele din 2014 de la alegerile prezidențiale și, dacă ar fi să ne punem în oglindă ca județ, suntem la fel, ca și prezență la vot. Așteptăm rezultatele bune din județ. Consider că cei doi pornesc pe picior de egalitate”

, a declarat Doina Federovici, președintele PSD Botoșani.

Amintim că rezultatele sunt provizorii, urmând ca datele provenind din diaspora să fie centralizate de acum.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
164

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
70

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
167

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...