Solicitare pentru scoaterea liniilor de tramvai nefolosite

Solicitare pentru scoaterea liniilor de tramvai nefolosite

Situația liniilor de tramvai din municipiul Botoșani care nu au mai fost date în folosință a fost readusă în discuție în ultima ședință de Consiliu Local de consilierul social-democrat Ady Petrușcă.

Consilierul i-a cerut primarului să se identifice o soluție pentru a putea fi scoase liniile de tramvai pentru că acestea creează disconfort.

"Aș vrea să îl rog pe domnul primar dacă se va putea în viitor. Intersecția Kogălniceanu cu Primăverii, până în sensul giratoriu, este calea de rulare de la tramvai. Produce un disconfort în zonă, cât are ea, 300 de metri liniari, poate reușim să o scoatem și să facem așa cum ar trebui asfaltul", a spus Ady Petrușcă.

În vara acestui an a existat o discuție referitor la liniile de tramvai de pe strada Nicolae Iorga și de pe Viilor, care nu au fost folosite niciodată, fiind construite pe vremea lui Ceaușescu când exista dorința de a extinde linia de tramvai și de a o conecta la Bazar, la Pod de Piatră. Din lipsă de fonduri, scoaterea acestor linii a rămas doar la stadiul de intenție. 

Citește și Liniile de tramvai nefolosite din Botoșani, pericol pentru șoferi, ar putea fi SCOASE! FOTO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur ar vrea ca finanțarea instituțiilor de cultură să fie preluată de Ministerul Culturii

astăzi, 07:55
82

Primarul Cătălin Flutur consideră că Ministerul ar trebui să asigure, cel puțin partea de salarizare, și pentru instituțiile de cultură din orașele mici, nu numai din orașele cu bugete mari...

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
573

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

Vineri, 20 Octombrie 2017
625

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...