S-a dezgheţat atmosfera în Centrul Vechi! Câteva sute de botoşăneni se află în zona cu gustări şi lângă scenă! FOTO

A doua seară a Zilelor Oraşului a adus mai multă lume în Centrul Vechi al municipiului, în condiţiile în care vântul s-a potolit. În schimb cerul este cam "încărcat", astfel că sunt posibile precipitaţii.

S-a dezgheţat atmosfera în Centrul Vechi! Câteva sute de botoşăneni se află în zona cu gustări şi lângă scenă! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Dacă vă îndreptaţi spre Centrul Vechi în această seară, să nu vă uitaţi umbrelele sau pelerinele de ploaie pentru că meteorologii au anunţat ploaie uşoară. Altfel, vremea s-a mai calmat.

Probabil că acesta este şi motivul pentru care zona este animată. Băncuţele instalate între tarabele cu frigărui şi bere sunt destul de ocupate de botoşăneni, comparativ cu seara trecută, când doar câteva zeci de oameni au înfruntat frigul pentru a-şi potoli pofta de mici sau de fripturi.

Şi în faţa scenei sunt spectatori care în aceste momente urmăresc un program de muzică populară în interpretarea unor tineri artişti botoşăneni, coordonaţi de interpreta Claudia Oloieru.

Ca şi vineri seară, forţele de ordine- jandarmi, poliţişti şi poliţişti locali-, sunt în Centrul Vechi unde încearcă să menţină un climat civilizat în rândul botoşănenilor. Şi nu că s-ar plictisi- un echipaj de jandarmi a răspuns apelului unui comerciant care indica doi tineri care nu şi-ar fi plătit porţiile de mici. Jandarmii i-au "săltat" pe cei doi şi i-au scos din mulţime.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Proiectul blocului explodat, căutat în arhivele Consiliului Judeţean Suceava

Joi, 21 Septembrie 2017
1209

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Mihai Platon, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Botoşani, a cerut ajutorul autorităţilor judeţene de a lu...

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
5104

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1738

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...