"Asfaltaţi DN 24 C!"- singura revendicare a protestatarilor de la Miorcani! FOTO
BOTOSANI

"Vai de noi, ce noroi" şi "UE, uliţa mea este graniţa ta" sunt doar două dintre textele pancartelor amplasate pe autovehiculele care au „mărşăluit” duminică pe Drumul Naţional 24 C, între Liveni şi Miorcani, pentru a atrage atenţia autorităţilor asupra problemelor cauzate de "singurul drum naţional de pământ" din ţară.

"Asfaltaţi DN 24 C!"- singura revendicare a protestatarilor de la Miorcani! FOTO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

În jur de 200 de autovehicule au intrat în şirul celor care au parcurs traseul între Liveni şi Miorcani, încet, pentru a nu răscoli noroiul care abia se usucă, după topirea zăpezilor şi retragerea apei.

Maşini pline de noroi, oameni sătui să găsească până şi-n dinţi particule de noroi, sătui să-şi strice autovehiculele pe ceea ce ar trebui să fie un drum asfaltat, dar de care, an după an, autorităţile uită. Disperaţi de tergiversarea lucrărilor, oamenii şi-au strigat, sau claxonat, nemulţumirea în drumul care le mănâncă zilele. De altfel, singura lor cerinţă a făcut referire la asfaltarea DN 24C.

Printre protestatari s-a regăsit şi primarul comunei Manoleasa, Cristinel Aroşculesei, la volanul propriului autovehicul de teren. Acesta a susţinut că lucrările la drum începuseră în timpul Guvernării Ponta, dar s-au oprit în timpul Guvernului Cioloş.

Săptămâna viitoare la Manoleasa este aşteptat ministrul transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, invitat în judeţ de liderii PSD Botoşani, pentru a găsi soluţii pentru reabilitarea cât mai rapidă a drumului naţional.

Despre acţiunea de protest, Ştiri.Botoşani.Ro a scris şi aici: Revoltă la Manoleasa! Oamenii organizează un protest pentru singurul drum naţional de pământ din ţară! FOTO












 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
335

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
577

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
167

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...