Revoltă la Manoleasa! Oamenii organizează un protest pentru singurul drum naţional de pământ din ţară! FOTO
BOTOSANI

Judeţul Botoşani, anul 2017. Ceea ce vedeţi nu este un drum sătesc, nici măcar unul comunal. Este un drum NAŢIONAL. Este drumul naţional 24C, care din "singurul drum naţional de pământ din ţară" devine "singurul drum de glod".

Revoltă la Manoleasa! Oamenii organizează un protest pentru singurul drum naţional de pământ din ţară! FOTO

   Foto: Asfaltaţi DN 24 C








Imaginile au fost postate pe Facebook de un grup de cetăţeni din Liveni- Manoleasa, care au creat un grup intitulat "Asfaltaţi DN 24 C".

Disperaţi de lipsa de implicare a autorităţilor centrale şi de veşnica pasare a problemei dintr-o parte în alta, oamenii au anunţat că vor protesta împotriva delăsării şi pentru a fi auziţi şi băgaţi în seamă.

Astfel, duminică, începând cu ora 11, pe drumul naţional 24 C între localităţile Iorga şi Miorcani va avea loc o manifestare publică la care sunt aşteptaţi în jur de 150 de săteni din zonă, cu tot cu autovehicule.

"Scopul este aprobarea de către guvern a fondurilor necesare pentru asfaltarea drumului naţional 24 C pe traseul Manoleasa Prut- Miorcani. Avem dreptul să protestăm pașnic aşa că așteptăm pe toată lumea ce locuiește in vecinătatea drumului sau are de circulat pe el să participe. Menționăm că nu avem niciun fel de apartenență politică, nu simpatizăm niciun partid, nu vom scanda împotriva niciunui partid sau instituție a statului. Sloganul protestului este "Asfaltaţi DN 24 C", aceasta fiind şi singura revendicare cerută de protestatari", spun organizatorii acţiunii de protest.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
311

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
25

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...

Iftime dinamitează Superliga. Vrea 3-0 la „masa verde”. „Vorbesc cu avocatul!”

astăzi, 09:43
104

Cosmin Mateimijlocașul de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la o substanță interzisă de Agenția Mondială Antidoping: 5-metilhexan-2-amină.Matei nu este suspendat provizoriu, având nor...