Petiţie pentru modernizarea liniilor de tramvai din Botoşani

Petiţie pentru modernizarea liniilor de tramvai din Botoşani

Sătui să îşi tot strice maşinile când circulă pe străzile pe unde trece calea de rulare a tramvaiului în municipiul Botoşani, botoşănenii au lansat săptămâna aceasta o petiţie online prin care cer modernizarea liniilor de tramvai.

La scurt timp după lansare petiţia a strâns 37 de semnături, dar şi comentarii din partea cetăţenilor.

Petiţia a fost lansată după ce primarul Cătălin Flutur a anunţat că actualele tramvaie vor fi recondiţionate pe scheletul celor vechi.

“Satul de nenumaratele dezavantaje ce le au tramvaiele vechi, zgomotoase, incomode. Totodata ma opun incercarii de a fura bani din buzunarul meu sub pretextul vopsirii cazanelor! Cu 600.000€ cumparam mijloace noi de transport in comun.... electrice /euro 5 sau 6. Nu vad niciun argument pentru pastrarea conservelor pe sine!”

“Susțin transportul in comun cu troleibuz”

“M-am saturat de liniile de tramvai din Botosani...tramvaie dezastru, linii foarte degradate...”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de cei care au semnat petiţia.

Municipalitatea botoşăneană speră să obţină o finanţare europeană pentru reabilitarea căii de rulare a tramvaiului, aflată într-o avansată stare de degradare. 

Vezi AICI petiţia!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Directorul Eltrans va fi şef într-o altă instituţie

astăzi, 08:32
379

Paul Şmit, directorul societăţii Eltrans, nu va mai conduce din luna septembrie societatea subordonată Consiliului Local Botoșani.Şmit a promovat, miercuri, concursul organizat de Consiliul ...

Controale în toate şcolile din judeţul Botoşani înainte de începerea anului şcolar

Miercuri, 16 August 2017
460

Mai multe comisii mixte formate din reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică fa...

Primărie din Botoșani cu conturile blocate și cu sechestru pe bunuri!

Miercuri, 16 August 2017
3740

Primăria comunei Mihălășeni a ajuns în imposibilitatea de a mai achia cheltuielile de funcționare după ce instanța a decis să plătească aproape 700.000 de lei unei firme pentru un proi...