Petiţie pentru modernizarea liniilor de tramvai din Botoşani

Petiţie pentru modernizarea liniilor de tramvai din Botoşani

Sătui să îşi tot strice maşinile când circulă pe străzile pe unde trece calea de rulare a tramvaiului în municipiul Botoşani, botoşănenii au lansat săptămâna aceasta o petiţie online prin care cer modernizarea liniilor de tramvai.

La scurt timp după lansare petiţia a strâns 37 de semnături, dar şi comentarii din partea cetăţenilor.

Petiţia a fost lansată după ce primarul Cătălin Flutur a anunţat că actualele tramvaie vor fi recondiţionate pe scheletul celor vechi.

“Satul de nenumaratele dezavantaje ce le au tramvaiele vechi, zgomotoase, incomode. Totodata ma opun incercarii de a fura bani din buzunarul meu sub pretextul vopsirii cazanelor! Cu 600.000€ cumparam mijloace noi de transport in comun.... electrice /euro 5 sau 6. Nu vad niciun argument pentru pastrarea conservelor pe sine!”

“Susțin transportul in comun cu troleibuz”

“M-am saturat de liniile de tramvai din Botosani...tramvaie dezastru, linii foarte degradate...”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de cei care au semnat petiţia.

Municipalitatea botoşăneană speră să obţină o finanţare europeană pentru reabilitarea căii de rulare a tramvaiului, aflată într-o avansată stare de degradare. 

Vezi AICI petiţia!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Regulamentul privind blocarea şi ridicarea maşinilor, din municipiul Botoşani, intră în Consiliul Local!

Joi, 23 Noiembrie 2017
2659

Regulamentul privind circulaţia în municipiul Botoşani şi activitatea de blocare/ridicare a maşinilor parcate neregulamentar intră, în sfârşit, în dezbatere şi aporbare ...

SURPRIZA din mai multe magazine de articole textile, din Botoşani: Una scrie pe etichetă, alta se vinde!

Joi, 23 Noiembrie 2017
1702

De câte ori nu vi s-a întâmplat să cumpăraţi un articol textil şi să primiţi asigurări ferme că ceea ce scrie pe etichetă, drept compoziţie a materialului, este real? Că l...

Mai multe burse şcolare acordate elevilor botoşăneni. Vezi repartiţia pe şcoli!

Joi, 23 Noiembrie 2017
1008

Cuantumul şi numărul burselor ce se vor acorda în acest an şcolar elevilor din unităţile de învăţământ din municipiul Botoşani vor fi aprobate, în data de 29 noiembrie...