Petiţie pentru modernizarea liniilor de tramvai din Botoşani

Petiţie pentru modernizarea liniilor de tramvai din Botoşani

Sătui să îşi tot strice maşinile când circulă pe străzile pe unde trece calea de rulare a tramvaiului în municipiul Botoşani, botoşănenii au lansat săptămâna aceasta o petiţie online prin care cer modernizarea liniilor de tramvai.

La scurt timp după lansare petiţia a strâns 37 de semnături, dar şi comentarii din partea cetăţenilor.

Petiţia a fost lansată după ce primarul Cătălin Flutur a anunţat că actualele tramvaie vor fi recondiţionate pe scheletul celor vechi.

“Satul de nenumaratele dezavantaje ce le au tramvaiele vechi, zgomotoase, incomode. Totodata ma opun incercarii de a fura bani din buzunarul meu sub pretextul vopsirii cazanelor! Cu 600.000€ cumparam mijloace noi de transport in comun.... electrice /euro 5 sau 6. Nu vad niciun argument pentru pastrarea conservelor pe sine!”

“Susțin transportul in comun cu troleibuz”

“M-am saturat de liniile de tramvai din Botosani...tramvaie dezastru, linii foarte degradate...”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de cei care au semnat petiţia.

Municipalitatea botoşăneană speră să obţină o finanţare europeană pentru reabilitarea căii de rulare a tramvaiului, aflată într-o avansată stare de degradare. 

Vezi AICI petiţia!

 

Spune-ne opinia ta