Distracţie mai scumpă la zona de agrement din Parcul M. Eminescu

Distracţie mai scumpă la zona de agrement din Parcul M. Eminescu

Tarifele pentru zona de agrement din Parcul Mihai Eminescu ar urma să fie majorate, la propunerea Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement. Noile tarife vor fi puse în discuţie în şedinţa de Consiliu Local din data de 29 iunie.

Astfel, potrivit proiectului de hotărâre, pentru închirierea unei barci cu vâsle de capacitate maximă 4 persoane sau a unei hidrobiciclete de capacitate maximă 2 persoane, tariful este de 0,5/lei/ minut. Pentru o oră se va achita 30 de lei, faţă de 24 de lei cât este în prezent.

Pentru accesul la toate facilităţile oferite in aria numită "zona de agrement pentru copii", tariful este de 0.25 lei minut/ utilizator, însemnând 15 lei pentru o oră, faţă de 11,4 lei cât se percepe acum.

“În ton cu dezvoltarea locului amenajat, se impun noi măsuri şi modalităţi de tarifare, iar În ceea ce priveşte politica de preţuri şi tarife supusă dezbaterii publice, aceasta este corelată cu costurile pe care le generează administrarea şi funcţionarea unei astfel de zone de agrement”, se arată în raportul de specialitate.

 

 


 

 

Spune-ne opinia ta