GRATUITATE pentru copii, pe 1 Iunie, la zona de agrement din Parcul M. Eminescu

GRATUITATE pentru copii, pe 1 Iunie, la zona de agrement din Parcul M. Eminescu

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) pregătește mai multe suprize pentru copii, de 1 Iunie, în Parcul Mihai Eminescu.

Potrivit directorului DSPSA, Eugen Țurcanu, de ziua lor copiii vor avea gratuitate atât la terenul de joacă din parc, cât și la bărcile și hidrobicicletele de pe lac. 

"În data de 1 Iunie vom invita copiii de pe raza municipiului Botoșani să petreacă alături de noi la terenul de joacă din zona de agrement din Parcul M.Eminescu, unde vor avea acces gratuit atât la terenul de joacă ce conține saltea gonflabilă, trenuleț, mașinuțe electrice, cât și la zona de apă unde avem bărcile și hidrobicicletele. O să instituim un program de acces, în serie de câte 30 de minute, pentru a reuși să mulțumim cât mai mulți copii, vom limita accesul pe terenul de joacă la un număr de 50-60 de copii pentru a nu fi distruse dotările. Din partea DSPSA vom oferi copiilor bomboane, baloane, și pentru prima dată este și zi liberă națională și mai mulți părinți vor avea timp liber să îl aloce copiilor", a precizat Eugen Țurcanu. 

 

 

Spune-ne opinia ta