Spaţiu de joacă pregătit pentru copii în Parcul Eminescu - FOTO

Dacă vremea va fi caldă în următoarele zile, copiii vor avea la dispoziţie în Parcul Mihai Eminescu şi spaţiul de joacă cu taxă, acolo unde deja au fost montate sau curăţate jucăriile.

Spaţiu de joacă pregătit pentru copii în Parcul Eminescu - FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Printre acestea şi un tobogan gonflabil, care să-l înlocuiască pe cel folosit în anii anteriori dar care nu mai prezenta siguranţă în exploatare. De asemenea, se doreşte şi achiziţionarea unei trambuline elastice noi, toată investiţia ridicându-se la 17-18.000 de euro.

"E o soluţie temporară şi sperăm să ţină zilele astea, când sigur va fi aglomeraţie la spaţiul de joacă. Un nou tobogan este în procedură de achiziţie, după ce municipalitatea ne-a alocat fonduri în acest sens", spune Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement din cadrul Primăriei Botoşani.

Odată cu deschiderea spaţiului de joacă a fost umplut şi lacul cu apă, pentru ca doritorii să se plimbe cu hidrobicicletele. 

În ceea ce privește tarifele, directorul DSPSA susține că se impune o majorare în condițiile în care au crescut și cheltuielile. Anul trecut tariful a fost de 24 lei pe oră pentru o plimbare cu barca sau hidrobicicleta pe lac, si 11,4 lei pe oră pentru terenul de joacă. Deocamdată, se face un calcul pentru noile tarife.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
84

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
112

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
175

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...