Bani de la Compania Națională de Investiții pentru lucrări pe drumurile județene din Botoșani

Bani de la Compania Națională de Investiții pentru lucrări pe drumurile județene din Botoșani

Autoritățile județene au profitat de vizita de vineri, de la Botoșani, a vicepremierului Paul Stănescu şi a ministrului Fondurilor Europene, Marius Nica, și au discutat și despre o serie de investiții pentru care s-a cerut finanțare de la nivel central, pentru drumurile județene. 

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, susține că în urma discuțiilor cu cei doi oficiali guvernamentali s-au primit asigurări că vor fi alocate fonduri de la Compania Națională de Investiții pentru lucrări de consolidare pe mai multe tronsoane de drum județean unde sunt probleme din cauza alunecărilor de teren.

Fondurile ar urma să fie alocate în 2018. Cât privește asfaltarea pe aceste tronsoane unde sunt alunecări de teren, reparațiile vor trebui suportate de Consiliul Județean. 

"Am discutat de cele cinci lucrări pe care noi le-am promovat, alunecările de teren de la Havârna și încă patru pe drumul Botoșani-Nicșeni. Compania Națională de Investiții ne dă bani pentru alunecarea în sine, iar de covorul asfaltic ne vom ocupa noi", a precizat președintele Consiliului Județean. 

 

Spune-ne opinia ta