Aşezământ cultural şi sală de sport de la un liceu botoşănean, reabilitate cu bani de la CNI

Aşezământ cultural şi sală de sport de la un liceu botoşănean, reabilitate cu bani de la CNI

Compania Naţională de Investiţii va aloca fonduri pentru reabilitarea unui aşezământ cultural dintr-o comună din judeţul Botoşani, în cursul acestei săptămâni fiind lansată achiziţia publică.

Este vorba de proiectul care vizează reabilitarea, modernizarea, extinderea si dotarea căminului cultural din satul Adaseni, comuna Adaseni.

Valoarea estimată a contractului este de 605.046 lei fără TVA. Data limită de depunere a ofertelor în vederea atribuirii contractului pentru desemnarea firmei care va realiza lucrările este 22 septembrie.

Compania Naţională de Investiţii va aloca bani şi pentru consolidarea şi reabilitarea sălii de sport de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Botoşani. Valoarea estimată a investiţiei este de 1,6 milioane lei fără TVA.

Firma care va fi desemnată câştigătoare va realiza atât proiectarea, cât şi execuţia lucrărilor, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 8 septembrie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

21 noiembrie - Intrarea Maicii Domnului în Biserică

Luni, 20 Noiembrie 2017
199

Intrarea Maicii Domnului in Biserica este praznuita pe 21 noiembrie. Aceasta sarbatoare este cunoscuta in popor sub denumirea de Vovidenia sau Ovedenia.Parintii Maicii Domnului sunt Sfintii Ioachi...

Sportivi botoșăneni, premiați la Campionatul Național de Kick Boxing K1, de la Galați! FOTO

Luni, 20 Noiembrie 2017
335

Duminica, 19 noiembrie 2017, s-a desfasurat la Galati Campionatul National de Kick Boxing K1, unde echipa A.C.S ARTE MARȚIALE BLACK TIGER BOTOȘANI (sectia Kick Boxing Dorohoi) a participat cu u...

Descoperire macabră! Bărbat mort şi mâncat de animale

Luni, 20 Noiembrie 2017
4441

Descoperire macabră, luni seară, într-o localitate din judeţul Botoşani. Un bărbat a fost găsit decedat, cel mai probabil de câteva zile, şi mâncat de animale.Bărbatul, d...