Aşezământ cultural şi sală de sport de la un liceu botoşănean, reabilitate cu bani de la CNI

Aşezământ cultural şi sală de sport de la un liceu botoşănean, reabilitate cu bani de la CNI

Compania Naţională de Investiţii va aloca fonduri pentru reabilitarea unui aşezământ cultural dintr-o comună din judeţul Botoşani, în cursul acestei săptămâni fiind lansată achiziţia publică.

Este vorba de proiectul care vizează reabilitarea, modernizarea, extinderea si dotarea căminului cultural din satul Adaseni, comuna Adaseni.

Valoarea estimată a contractului este de 605.046 lei fără TVA. Data limită de depunere a ofertelor în vederea atribuirii contractului pentru desemnarea firmei care va realiza lucrările este 22 septembrie.

Compania Naţională de Investiţii va aloca bani şi pentru consolidarea şi reabilitarea sălii de sport de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Botoşani. Valoarea estimată a investiţiei este de 1,6 milioane lei fără TVA.

Firma care va fi desemnată câştigătoare va realiza atât proiectarea, cât şi execuţia lucrărilor, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 8 septembrie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bilete mai scumpe la transportul în comun în municipiul Botoşani

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
1486

În şedinţa ordinară de joi, consilierii municipali vor dezbate şi aproba două proiecte de hotărâre ce vizează majorare tarifelor de transport cu maxi- taxi şi cu tramvaiul.Eltr...

Accident la Baisa! Un conducător auto a ajuns în spital, rănit grav FOTO

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
1638

Primele informaţii arată că în accident au fost implicate un autoturism Audi, înmatriculat în Franţa, şi un microbuz înmatriculat în Botoşani. Un pasager din Audi a...

Recompense financiare pentru elevii de 10

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
530

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...