Aşezământ cultural şi sală de sport de la un liceu botoşănean, reabilitate cu bani de la CNI

Aşezământ cultural şi sală de sport de la un liceu botoşănean, reabilitate cu bani de la CNI

Compania Naţională de Investiţii va aloca fonduri pentru reabilitarea unui aşezământ cultural dintr-o comună din judeţul Botoşani, în cursul acestei săptămâni fiind lansată achiziţia publică.

Este vorba de proiectul care vizează reabilitarea, modernizarea, extinderea si dotarea căminului cultural din satul Adaseni, comuna Adaseni.

Valoarea estimată a contractului este de 605.046 lei fără TVA. Data limită de depunere a ofertelor în vederea atribuirii contractului pentru desemnarea firmei care va realiza lucrările este 22 septembrie.

Compania Naţională de Investiţii va aloca bani şi pentru consolidarea şi reabilitarea sălii de sport de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Botoşani. Valoarea estimată a investiţiei este de 1,6 milioane lei fără TVA.

Firma care va fi desemnată câştigătoare va realiza atât proiectarea, cât şi execuţia lucrărilor, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 8 septembrie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe Împărat Traian! Un botoşănean a ajuns la spital!

astăzi, 20:49
1271

Bărbatul de 51 de ani tocmai traversa strada Împărat Traian, undeva în zona dispensarelor medicale, când un Opel Astra, condus de un bărbat de 43 de ani din Mileanca, l-a surprins...

Efective sporite de jandarmi la manifestările din weekend și la protestul din Piața Revoluției

astăzi, 20:02
557

La misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei la manifestările publice, precum Festivalul Mărului din localitatea Băiceni, meciurile de fotbal de la Săveni, Dorohoi şi Darabani şi la patru...

Pentru părinții și adolescenții din Botoșani: Ateliere interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră"

astăzi, 19:15
484

Sâmbătă, 23 septembrie, părinții și adolescenții din Botoșani sunt invitați să participe la atelierele interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră", susținute de Dan ...