Aşezământ cultural şi sală de sport de la un liceu botoşănean, reabilitate cu bani de la CNI

Aşezământ cultural şi sală de sport de la un liceu botoşănean, reabilitate cu bani de la CNI

Compania Naţională de Investiţii va aloca fonduri pentru reabilitarea unui aşezământ cultural dintr-o comună din judeţul Botoşani, în cursul acestei săptămâni fiind lansată achiziţia publică.

Este vorba de proiectul care vizează reabilitarea, modernizarea, extinderea si dotarea căminului cultural din satul Adaseni, comuna Adaseni.

Valoarea estimată a contractului este de 605.046 lei fără TVA. Data limită de depunere a ofertelor în vederea atribuirii contractului pentru desemnarea firmei care va realiza lucrările este 22 septembrie.

Compania Naţională de Investiţii va aloca bani şi pentru consolidarea şi reabilitarea sălii de sport de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Botoşani. Valoarea estimată a investiţiei este de 1,6 milioane lei fără TVA.

Firma care va fi desemnată câştigătoare va realiza atât proiectarea, cât şi execuţia lucrărilor, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 8 septembrie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parfumul de lavandă botoșănean! FOTO

astăzi, 17:11
122

În luna mai a anului 2014, doi tineri, Emanuela și Andreas Holercă, au investit inițial 5.000 de euro în plantarea unui număr de 14.500 butaşi de Lavandula angustifolia Blue Scent, pe...

"Postul, exercițiu pentru libertate", conferința susținută de Arhimandrit Nicodim Petre la Biserica Vovidenia Botoșani!

astăzi, 16:43
59

Biserica Ortodoxă organizează în perioada Postului Sfintelor Paşti mai multe activităţi cu credincioşii, între acestea fiind conferinţele şi întâlnirile duhovniceşti....

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

astăzi, 16:26
109

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....