A fost ales noul președinte al Consiliului de Administrație de la Urban Serv

Consiliul de Administrație de la societatea Urban Serv are o nouă componență, dar și un nou președinte, după selecția ce a fost organizată la începutul acestui an.

 

 A fost ales noul președinte al Consiliului de Administrație de la Urban Serv

În urma votului secret din luna martie a Adunării Generale a Acționarilor, din Consiliul de Administrație de la societatea Urban Serv fac parte Ion Șorici, Iulian Apotrosoaiei, Cezar Nicuță, Manuela Aniței și Mioara Jurgiu.

De curând, din rândul noilor membri a fost ales și președintele Consiliului de Administrație, fiind vorba de Ion Șorici. 

Indemnizația lunară a celor care fac parte din Consiliul de Administrație de la societatea Urban Serv este de 541 de lei net, fiind la nivelul indemnizației unui consilier local.

"A avut loc ședința de constituire, s-au ales cele două comitete prevăzute de legislația în vigoare respectiv comitetul de nominalizare și remunerare și comitetul de audit, s-a stabilit președintele Consiliului de Administrație în persoana domnului Ion Sorici. Am discutat toate problemele privind societatea, treburile decurg așa cum ar trebui. A durat puțin, având în vedere că am stat o lună până s-au lămurit situațiile cu nominalizarea membrilor dar suntem în regulă acum", a precizat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

 

Spune-ne opinia ta