A fost ales noul președinte al Consiliului de Administrație de la Urban Serv

Consiliul de Administrație de la societatea Urban Serv are o nouă componență, dar și un nou președinte, după selecția ce a fost organizată la începutul acestui an.

 

 A fost ales noul președinte al Consiliului de Administrație de la Urban Serv

În urma votului secret din luna martie a Adunării Generale a Acționarilor, din Consiliul de Administrație de la societatea Urban Serv fac parte Ion Șorici, Iulian Apotrosoaiei, Cezar Nicuță, Manuela Aniței și Mioara Jurgiu.

De curând, din rândul noilor membri a fost ales și președintele Consiliului de Administrație, fiind vorba de Ion Șorici. 

Indemnizația lunară a celor care fac parte din Consiliul de Administrație de la societatea Urban Serv este de 541 de lei net, fiind la nivelul indemnizației unui consilier local.

"A avut loc ședința de constituire, s-au ales cele două comitete prevăzute de legislația în vigoare respectiv comitetul de nominalizare și remunerare și comitetul de audit, s-a stabilit președintele Consiliului de Administrație în persoana domnului Ion Sorici. Am discutat toate problemele privind societatea, treburile decurg așa cum ar trebui. A durat puțin, având în vedere că am stat o lună până s-au lămurit situațiile cu nominalizarea membrilor dar suntem în regulă acum", a precizat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Profesori cu note mari la titularizare rămaşi fără post

Joi, 14 Septembrie 2017
1316

Au obţinut o notă mare la concursul de titularizare, dar asta nu le-a asigurat şi un loc de muncă. Este cazul mai multor cadre didactice din judeţul Botoşani, care nu şi-au găsit posturi &icir...

Preşedintele Consiliului Judeţean, către primarii care vor să iasă din ADI: "Revizuiţi-vă poziţia!"

Joi, 14 Septembrie 2017
687

În cadrul unei ședințe a ADI Ecoproces de joi, în care s-a dezbătut regulamentul privind salubritatea, Costică Macaleți le-a cerut primarilor să se gândească foarte bine &icir...

Corecție financiară uriașă aplicată pentru investiția cu fonduri europene de la Spitalul Mavromati!

Joi, 14 Septembrie 2017
1070

Instituția a primit o corecție financiară uriașă la proiectul care s-a derulat la Spitalul Județean Mavromati cu fonduri europene, prin care s-a modernizat și reabilitat unitatea sanitară....