A fost ales noul președinte al Consiliului de Administrație de la Urban Serv

Consiliul de Administrație de la societatea Urban Serv are o nouă componență, dar și un nou președinte, după selecția ce a fost organizată la începutul acestui an.

 

 A fost ales noul președinte al Consiliului de Administrație de la Urban Serv

În urma votului secret din luna martie a Adunării Generale a Acționarilor, din Consiliul de Administrație de la societatea Urban Serv fac parte Ion Șorici, Iulian Apotrosoaiei, Cezar Nicuță, Manuela Aniței și Mioara Jurgiu.

De curând, din rândul noilor membri a fost ales și președintele Consiliului de Administrație, fiind vorba de Ion Șorici. 

Indemnizația lunară a celor care fac parte din Consiliul de Administrație de la societatea Urban Serv este de 541 de lei net, fiind la nivelul indemnizației unui consilier local.

"A avut loc ședința de constituire, s-au ales cele două comitete prevăzute de legislația în vigoare respectiv comitetul de nominalizare și remunerare și comitetul de audit, s-a stabilit președintele Consiliului de Administrație în persoana domnului Ion Sorici. Am discutat toate problemele privind societatea, treburile decurg așa cum ar trebui. A durat puțin, având în vedere că am stat o lună până s-au lămurit situațiile cu nominalizarea membrilor dar suntem în regulă acum", a precizat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Personalităţile culturale din Botoşani, premiate cu prilejul Anului Centenar

astăzi, 08:31
83

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Botoşani,  în colaborare cu alte instituţii, pregăteşte o serie de manifestări care se vor desfăşura în cursul acestui an, în Anul C...

Concurență mare pentru postul scos la concurs la Serviciul Pașapoarte

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
560

Postul de subofițer scos la concurs în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Botoșani este râvnit de un număr mare de persoane.Po...

Autorităţile botoşănene, în alertă din cauza Codului Galben de vreme rea! Drumarii, pregătiţi să intervină!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
643

Prefectul judeţului, Dan Şlincu, le-a cerut şefilor instituţiilor ce fac parte din CJSU să fie disponibili în orice moment şi pregătiţi să intervină dacă situaţia o va impune....