ACCIDENT la Frumușica! Abia ieşit din bar, un bărbat a fost acroșat de un TIR! FOTO
ACCIDENT!

ACCIDENT la Frumușica! Abia ieşit din bar, un bărbat a fost acroșat de un TIR! FOTO
Dupa accidentul mortal de la Stauceni, atunci cand un barbat aflat in stare de ebrietate s-a impiedicat si a cazut sub rotile unui camion, un eveniment rutier asemanator a avut loc, miercuri dimineata, la Frumusica. De aceasta data victima a scapat doar cu o fractura.

Accidentul a avut loc pe drumul european Botosani - Targu Frumos, in localitatea Frumusica. Un barbat, aflat intr-o avansata stare de ebrietate, tocmai iesise dintr-un bar când a fost acrosat de un TIR incarcat cu sfecla şi care se deplasa spre Targu Frumos. 

Soferul camionului sustine ca nu a vazut momentul impactului, ci doar atunci cand barbatul a cazut cu capul pe asfalt.

"Era un grup de oameni in fata barului si dupa ce am trecut am vazut in oglinda cum a cazut pe spate. Acum nici nu stiu daca l-am atins sau a cazut singur", a spus soferul camionului.

Şoferul a sunat la 112, iar la fata locului a ajuns un echipaj de ambulanta de la Flamanzi, iar in intampinarea acestuia a fost trimisa ambulanta SMURD de Terapie Intensiva Mobila. Victima a fost diagnosticata cu fractura la gamba dreapta, dar si un traumatism cranio-cerebral.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz si urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
91

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
200

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
143

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...