TRAGEDIE! Un bărbat s-a spânzurat în curtea părintească! Venise să-și ajute mama după 4 ani! VIDEO

TRAGEDIE! Un bărbat s-a spânzurat în curtea părintească! Venise să-și ajute mama după 4 ani! VIDEO
Un barbat in varsta de 62 de ani, ce locuia in judetul Constanta, si-a pus capat zilelor, miercuri dupa-amiaza, chiar in curtea parinteasca din localitatea Baluseni.

Barbatul venise pe data de 11 septembrie sa-si ajute mama la treburile gospodaresti, dupa ce nu a mai fost pe acasa de aproape 4 ani. A venit in acest an impreuna cu un frate de la Bucuresti, insa de cateva zile se simtea rau, iar astazi a luat decizia sa isi puna capat zilelor si s-a spanzurat de un copac in spatele casei.



"Noi am venit la mama pentru un ajutor gospodaresc. Am lucrat, dupa care el a zis ca s-a imbolnavit si ca il doare nu stiu ce. Dupa asta a primit un telefon nu stiu de unde si s-a suparat rau de tot. Nu pot sa stiu cu cine a vorbit la telefon, dar nu mai era el. Eu am lucrat, el a stat in pat si il auzeam cum se vaita. L-am intrebat ce are, dar a zis ca nimic. La un moment dat m-am dus sa scot pasarile din vie si cand m-am dus acolo l-am vazut stand in fund si cand ma apropii am vazut funia. L-am resuscitat eu, dar degeaba", a spus Vasile Purice, fratele barbatului de la Bucuresti.

Barbatul a sunat la 112, iar la fata locului au ajuns imediat politistii, dar si un echipaj de ambulanta, insa medicii au putut doar sa constatate decesul.

"Am fost solicitati pentru o persoana in varsta de 62 de ani, care a fost gasita decedata de aproximativ o ora, prin spanzurare. Nu s-au initiat manevrele de resuscitare si a fost declarat decedat", a spus dr. Eduard Gurau, din cadrul SJA Botosani.

Trupul barbatului de 62 de ani a fost ridicat de cei de la Medicina Legala, in vederea efectuarii necropsiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
52

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
133

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
707

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...