FC Botoșani primește vizita celor de la Targu Mureș! Andrei Herghelegiu: "Nu trebuie să ne gândim de înainte că e câștigat meciul"
SPORT

FC Botoșani primește vizita celor de la Targu Mureș! Andrei Herghelegiu: "Nu trebuie să ne gândim de înainte că e câștigat meciul"
FC Botosani va juca luni seara, incepand cu ora 21:00, impotriva celor de la ASA Targu Mures, in cadrul etapei a VI-a din Liga 1.

Atacantul Andrei Herghelegiu spune ca trebuie sa fie atenti cu targ-muresenii, pentru ca meciul nu e castigat, chiar daca oaspetii nu au castigat nicio partida in actualul sezon.

"Nu trebuie să ne gândim de înainte că e câștigat meciul. Trebuie să fim foarte concentrați și să caștigăm meciul pe teren. Nu știu cu ce i-am putea surprinde. Noi trebuie să intrăm concentrați și sper să nu ne surprindă ei. Nu pot să spun că m-au impresionat, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Au foarte mulți jucători cu experiență. La Medias nu am fost 100 %, am intrat a doua repriză, însă acum sunt foarte bine și astept decizia antrenorului.", a spus Andrei Hergehelegiu.

Biletele pentru aceasta partida costa 10 lei la peluze si 20 de lei la tribuna. Acestea se vor pune in vanzare sambata intre orele 9:00 si 14:00, dar si luni, de la ora 9:00 si pana la ora inceperii partidei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
8

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
18

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
112

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...