PUNCTAJELE obținute de profesorii botoșăneni și personalul auxiliar la concursul pentru gradații de merit!

PUNCTAJELE obținute de profesorii botoșăneni și personalul auxiliar la concursul pentru gradații de merit!
Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean a validat punctajele candidaților la concursul de acordare a gradațiilor de merit. La nivelul județului Botoșani au fost depuse în acest an 303 dosare.

Cel mai mare punctaj obţinut de un cadru didactic este de 99 puncte, iar cel mai mic, de 29,5 puncte a fost obținut de bibliotecar.

Cadrele didactice nemulțumite de punctajul obținut pot depune contestație în zilele de 19 și 20 mai, în intervalul orar 09.00-15.00.

Pentru personalul didactic se vor acorda în total 146 de gradații, cele mai multe fiind pentru învățători, educatori și profesori de limbi moderne. Pentru personalul didactic auxiliar se vor acorda 39 de gradații de merit, cele mai multe fiind pentru secretar. 

Gradația de merit se acordă pentru o perioadă de 5 ani și reprezintă 25% din salariul de încadrare. 

Vezi AICI punctajul obținut de fiecare candidat în parte! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
180

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
239

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
849

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...