Contracte de mandat scurtate pentru membrii CA de la Urban Serv

Contracte de mandat scurtate pentru membrii CA de la Urban Serv
Mandatele membrilor Consiliului de Administrație de la societatea Urban Serv au fost prelungite doar pentru trei luni, și nu cu patru ani, așa cum a fost propunerea inițială, și cum s-a întâmplat la alte două societăți subordonate Consiliului Local, respectiv Locativa și Eltrans.

Membrii Adunării Generale a Acționarilor de la operatorul de salubritate, întruniți la finalul săptămânii trecute, au fost cei care au decis acest termen de trei luni.

“În urma Adunării Generale a Acționarilor mandatele membrilor Consiliului de Administrație de la Urban Serv au fost prelungite pentru o perioadă de trei luni. Nu știu care a fost argumentul principal al propunerii acționarilor prezenți, având în vedere că există un precedent la alte două societăți subordonate Consiliului Local unde mandatele Consiliului de Administrație s-au prelungit cu încă patru ani. Termenul de trei luni este destul de scurt ținând cont de demersurile legale care trebuie făcute, trebuie publicată în Monitorul Oficial Hotărârea Adunării Generale, după 15 zile de la publicare dacă nu este contestată se trece la semnarea noilor contracte de mandat, și s-ar putea ajunge ca în cele trei luni să nu se termine formalitățile", a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Din Consiliul de Administrație de la Urban Serv fac parte Nicolina Chirilă, Iulian Gabriel Apotrosoaei, Ioan Sergiu Burlacu, Ion Sorici şi Mioara Paula Jurgiu.

Aceeași situație este și la societatea Modern Calor, unde AGA a decis prelungirea mandatelor actualilor membri ai Consiliului de Adiministrație cu doar trei luni. Din CA fac parte  Ion Diaconu, Simion Drelciuc, Camelia Şuşter și Constantin Zărnescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
184

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
243

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
857

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...