Botoșăneni premiați de Primărie cu tablete și telefoane mobile

Botoșăneni premiați de Primărie cu tablete și telefoane mobile

 Tabletele si telefoanele ce vor fi oferite ca premii  

Botoșănenii care au descărcat până la data de 2 martie aplicația Botoșani City Report și care au trimis sesizări Primăriei, prin intermediul acesteia, privind probleme ce țin de comunitatea locală, vor participa la o tombolă în urma căreia 20 de persoane vor fi premiate cu telefoane mobile și tablete.

Extragerea câștigătorilor va avea loc în data de 9 martie, primarul Ovidiu Portariuc precizând că astfel de premii vor fi acordate și pe viitor celor care dau dovadă de spirit civic folosind aplicația lansată de municipalitate. Tabletele si telefoanele mobile ce vor fi oferite drept premii au fost achiziționate de Primărie cu ajutorul sponsorilor.

“Vor fi zece telefoane și zece tablete oferite celor care au descărcat și folosit aplicația. De asemenea, îi vom premia pentru spiritul civic de care au dat dovadă și vom continua această premiere pentru că asta arată că există interes din partea cetățenilor de a se implica în rezolvarea problemelor comunităților. Am vrut să dăm șansa cât mai multor botoșăneni să se înscrie și am extins perioada până în ziua de 2 martie. Printr-un soft se vor desemna aleatoriu câștigătorii", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Aproximativ 200 de botoșăneni au descărcat aplicația Botoșani City Report, fiind transmise peste 300 de sesizări care țin în special de partea de edilitare și iluminat public. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
51

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
130

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
705

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...