Primarii din județ pun tunurile pe E.on! "Băgați mâna în buzunarul oamenilor!"

Primarii din județ pun tunurile pe E.on! "Băgați mâna în buzunarul oamenilor!"
Primarii din județul Botoșani au răbufnit, joi, în cadrul unei întâlniri ce a avut loc la Instituția Prefectului, la care au participat și reprezentanți ai companiei E.on.

Cel mai vocal a fost Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, care i-a acuzat pe cei de la compania de electricitate, dar și de gaz, că "își bat joc de oameni", dar și de autoritățile publice locale.

Intervenția primarului de la Pomârla a venit după ce reprezentanții E.on au asigurat primarii de toată disponibilitatea și cooperarea.

“Prezentați foarte frumos relația E.on-autorități locale, dar dacă ați avea timp să ascultați toate părerile și aprecierile la adresa E.on o să vă schimbați total părerea. La investiții E.on nu se grăbește de ani de zile. La capitolul intervenții nu mai spun, la avize la fel, iar la facturare... Faceți pe banii noștri CAR. Este singura instituție care bagă mâna în buzunarul omului și ia bani ca pentru propriile interese, probabil salarizarea, nu pentru investiții. Sunt intervenții care au durat și o săptămână, la capitolul investiții avize, facturare este un dezastru. Aș încuraja toți primarii din Botoșani să cumpere de la Bursă sau din altă parte că poate luați o lecție să ne respectați mai mult. Băgați mâna în buzunarul oamenilor. Ne duceți la faliment cu facturile care ne vin, că se tot regularizează, dar lăsați-ne să plătim cât consumăm", a spus primarul comunei Pomârla.

Mai mulți primari au întrebat și despre planurile E.on de extindere a rețelei de gaze naturale în mediul rural. Reprezentantul E.on a precizat că va transmite conducerii problemele ridicate de primari, iar prefectul Dan Nechifor a spus că este oportună prezenţa unor reprezentanţi de la nivelul Regionalei E.on într-o ședință viitoare la care să ia parte și primarii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
28

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
110

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
116

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...