Prefectul Dan Nechifor, prezent la şedinţa Consiliu Județean

Prefectul Dan Nechifor, prezent la şedinţa Consiliu Județean
La această oră, consilierii judeţeni se întrunesc în şedinţa ordinară, întrunirea beneficiind şi de prezenţa prefectului Dan Nechifor.

Şedinţa a debutat cu un moment de reculegere ţinut în memoria fostului consilier judeţean Gheorghe Epuraş, tatăl actualului consilier judeţean Luiza Maria Alexadru, faţă de care colegii şi-au manifestat susţinerea morală.

Prefectul Dan Nechifor a ţinut să-i salute pe aleşii judeţului şi să îşi exprime intenţia de a colabora, în condiţiile în care cu majoritatea a colaborat în cariera de finanţist.

Ordinea de zi a fost suplimentată cu un punct referitor la înlocuirea în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a reprezentantului Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. Astfel, în locul lui Constantin Moroşanu, detaşat la conducerea IJJ Bacău, va fi numit în ATOP Marin Lupu.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin-Mugurel Flutur, PNL Botoșani: ”Lansez public Platforma – Program a candidaturii mele pentru un nou mandat de primar!”

astăzi, 10:17
7

Cătălin-Mugurel Flutur, candidatul Partidului Național Liberal – Filiala Botoșani, lansează astăzi Platforma – Program a candidaturii pentru un mandat de primar al municipiului Boto...

Bărbat ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut pe stradă și s-a lovit puternic la cap!

astăzi, 10:02
137

Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 21:00, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în zona Bisericii Sf. Vineri.Din câte se pare, victima, un bărbat în vârs...

Noi modificări în privința concediilor medicale! Cine primește direct 7 zile de concediu medical

astăzi, 08:33
137

Ministerul Sănătății a publicat în Monitorul Oficial ordinul care limitează concediile medicale acordate de medicii de familie. Astfel, este modificat modul în care sunt acordate conc...