Cătălin-Mugurel Flutur, PNL Botoșani: ”Lansez public Platforma – Program a candidaturii mele pentru un nou mandat de primar!”

Cătălin-Mugurel Flutur, candidatul Partidului Național Liberal – Filiala Botoșani, lansează astăzi Platforma – Program a candidaturii pentru un mandat de primar al municipiului Botoșani.

Redăm integral mesajul candidatului PNL la Primăria Botoșani:

Dragi botoșăneni,

Astăzi, 16 mai, am bucuria să lansez public Platforma – Program a candidaturii mele pentru un nou mandat de primar. NOVIO 2024 reprezintă Noua Viziune de Dezvoltare a Municipiului Botoșani, fiind concepută pe baza a 3 elemente de bază: experiența mea edilitară, rezultatele consultării publice derulată în luna aprilie și, respectiv, analiza unor modele de dezvoltare urbană din țară și regiune. În consecință, reies 10 direcții de maximă importanță, care au în subsidiar 35 de probleme majore ce necesită o intervenție competentă și cât mai rapidă.

Din acest program administrativ (amănunțit, după cum veți vedea), se desprinde Axa Prioritară Botoșani 2030, cu 3 mari proiecte pe care le voi dezvolta ca primar:

-Înființarea Parcului Industrial Botoșani 

-Modernizarea Infrastructurii rutiere și a Transportului public, creșterea Mobilității urbane

-Inovarea Sistemului de sănătate publică sub aspect logistic și susținerea personalului medical performant

De aici reies beneficii directe și evidente pentru botoșăneni; iar dintre ele subliniez mai ales creșterea numărului de locuri de muncă bine plătite, sistematizarea transportului public, fluidizarea traficului și protejarea mediului, aducerea serviciilor medicale la normalitate și la standarde de bună calitate.

Ca și dumneavoastră, eu și consilierii PNL ne dorim să reușim în acest nou și ambițios demers. Iar pentru aceasta este nevoie ca, pe 9 iunie, să mergem la vot și să facem alegerea corectă.

Vă mulțumesc pentru încredere,

Cătălin – Mugurel Flutur

Candidat PNL pentru Primăria municipiului Botoșani

AICI puteți accesa conținutul NOVIO 2024.

(Comunicat Partidul Național Liberal Botoșani, Codul AEP - CMF21240015)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...