Drifturi în parcarea unui hipermarket făcute de un tânăr beat! Ce au descoperit poliţiştii când l-au oprit!

Drifturi în parcarea unui hipermarket făcute de un tânăr beat! Ce au descoperit poliţiştii când l-au oprit!
Un tânăr din Botoşani a reuşit “performanţa" de a aduna mai multe dosare penale, deşi nu are niciun an de când a obţinut permisul de conducere. La o lună după ce a devenit şofer cu acte în regulă, a fost prins conducând cu peste 100 de km/h în localitate, alegându-se cu permisul suspendat începând cu luna octombrie. După doar câteva luni, s-a ales cu un nou dosar penal.

La data de 5 ianuarie, în jurul orei 00.20, a fost oprit în trafic, pe raza municipiului Botoşani, un autoturism al cărui conducător auto efectuase anterior  derapaje controlate, în parcarea unui hypermarket din municipiul Botoșani.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui P. R. de 22 ani, din municipiul Botoșani.

Întrucât acesta emana halenă  alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus  la Spitalul Judetean Botosani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul (posesor permis de conducere din anul 2015) avea dreptul de  conduce, suspendat pentru perioada 15.10.2015 – 12.01.2016.

“În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată", se preciezează într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
381

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
521

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
637

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...