Copiii de la Minicentrul Ruxandra l-au primit pe Moş Crăciun

Copiii de la Minicentrul Ruxandra l-au primit pe Moş Crăciun
Moş Crăciun a ajuns în acest an şi la cei nouă copii de la Minicentrul Ruxandra. Cel mai mic copil este o fetita de trei ani si jumatate care merge la gradinita, iar cel mai mare, un baiat de nouasprezece ani, face scoala militara la Craiova si vine doar in vacante si permisii.
Consilierul local Tereza Nica, continua în acest fel, si in acest an, seria actiunilor "Vine, vine Mos Craciun", aceasta fiind a sasea editie.

"Aceasta actiune imi apartine de cand eram Presedinta la Organizatia Municipala de Femei PSD Botosani si o voi continua in fiecare an indiferent daca voi mai fi in politica sau nu. Faptele bune nu le facem doar atunci cand ocupam functii, ci mereu trebuie sa ne apropiem cu caldura de semenii nostri si sa fim mai generosi, mai buni si mai ingaduitori. In acest an, am adus bucurie in sufletele a noua copii din Minicentrul Ruxandra. Actiunea este menita sa aduca un zambet pe fata acestor copii cu varste cuprinse intre 3 si 19 ani prin oferirea de cadouri constand in haine, jucarii, alimente si dulciuri. Fiecare copil a primit de la Mos Craciun exact ce si-a dorit", a transmis Tereza Nica.
Cel mai mic copil este o fetita de trei ani si jumatate care merge la gradinita, iar cel mai mare, un baiat de nouasprezece ani, face scoala militara la Craiova si vine doar in vacante si permisii.
Actiunea a avut si sprijinul Teatrului Vasilache, prin intermediul lui Mos Craciun.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
32

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
35

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
84

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...