Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de restul țării și, după ce au fost votați, au uitat promisiunile făcute.

”Eu m-am angajat că voi face în cel mai scurt timp nu doar repararea, ci modernizarea Drumului Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos și m-am ținut de cuvânt!”, a declarat senatorul liberal Cristian Achiței.

Astăzi se poate circula în cele mai bune condiții până la Tg. Frumos. Straturile asfaltice au fost așternute pe fiecare metru din DN 28B, inclusiv pe tronsoanele care au necesitat lucrări de consolidare, la granița dintre județele Botoșani și Iași.

În prezent, constructorul execută ultimele lucrări înainte de finalizarea contractului de modernizare pe porțiuni scurte de drum: ziduri de sprijin, rigole, acostamente, taluzuri, marcaje rutiere.

”Sunt foarte mândru de onorarea la timp a promisiunilor făcute botoșănenilor în calitate de reprezentant al lor în Parlamentul României: modernizarea DN 28B Botoșani-Tg. Frumos și modernizarea DN 29D Botoșani-Ștefănești. Am promis, am făcut!”, a încheiat senatorul PNL din Botoșani.

(Comunicat senator Cristian Achiței)

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie dispărută ieri de la domiciliul din Franța, sunați la 112 dacă ați vazut-o!

Miercuri, 12 Iunie 2024
131

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 37 de ani care la data de 11 iunie a.c. a părăsit domiciliul din Franța, fără a preciza locul în care se d...

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea : Ziua de 15 octombrie va fi declarată „Ziua Părinţilor de Îngeri”, părinții primesc consiliere gratuită!

Miercuri, 12 Iunie 2024
138

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru instituirea zilei de 15 octombrie ca Ziua naţională de comemorare a copiilor decedaţi în timpul sarcinii, la naştere sau p&ac...

Un medicament pentru tratarea diabetului va dispărea din farmacii, cu ce va fi înlocuit!

Miercuri, 12 Iunie 2024
230

„Conform informaţiilor primite din partea deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă (DAPP), medicamentul OZEMPIC (SEMAGLUTIDUM), în toate cele trei concentraţii (0,25 mg; 0,5 mg...