Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de restul țării și, după ce au fost votați, au uitat promisiunile făcute.

”Eu m-am angajat că voi face în cel mai scurt timp nu doar repararea, ci modernizarea Drumului Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos și m-am ținut de cuvânt!”, a declarat senatorul liberal Cristian Achiței.

Astăzi se poate circula în cele mai bune condiții până la Tg. Frumos. Straturile asfaltice au fost așternute pe fiecare metru din DN 28B, inclusiv pe tronsoanele care au necesitat lucrări de consolidare, la granița dintre județele Botoșani și Iași.

În prezent, constructorul execută ultimele lucrări înainte de finalizarea contractului de modernizare pe porțiuni scurte de drum: ziduri de sprijin, rigole, acostamente, taluzuri, marcaje rutiere.

”Sunt foarte mândru de onorarea la timp a promisiunilor făcute botoșănenilor în calitate de reprezentant al lor în Parlamentul României: modernizarea DN 28B Botoșani-Tg. Frumos și modernizarea DN 29D Botoșani-Ștefănești. Am promis, am făcut!”, a încheiat senatorul PNL din Botoșani.

(Comunicat senator Cristian Achiței)





 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...