Botoşănean prins cu sute de parfumuri contrafăcute!

Botoşănean prins cu sute de parfumuri contrafăcute!
Ghinion pentru un tânăr din Botoşani care făcea afaceri cu parfumuri!  Acesta a încercat să introducă în ţară sute de parfumuri contrafăcute, dar a fost prins de de poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu — S.T.P.F. Giurgiu.

În data de 01.12.2015, în jurul orei 10.00, polițiștii de frontieră giurgiuveni au efectuat formalitățile de frontieră, pe sensul de intrare în țară, pasagerilor dintr-un autocar marca Mercedes care efectua curse pe ruta Istanbul-România.

Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, în cala autocarului, în mai multe pungi din plastic, 719 flacoane de parfum nedeclarate, inscripționate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bunurile aparțin unuia dintre pasagerii autocarului, cetățeanul român Iulian V., în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza județului Botoșani. Acesta a declarat că a cumpărat bunurile dintr-un bazar din Istanbul, urmând să le comercializeze în municipiul București. Cetățeanul nu deținea documente de proveniență sau certificat de calitate pentru bunurile descoperite cu ocazia controlului de frontieră.

Bunurile în valoare de 28.760 lei, dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea expertizării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
37

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
164

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
191

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...