Un botoșănean și-a luat copiii si a mers la Primarie, unde a anuntat ca intra in greva foamei! Motivul ce l-a impins la acest gest-VIDEO

Un botoșănean și-a luat copiii si a mers la Primarie, unde a anuntat ca intra in greva foamei! Motivul ce l-a impins la acest gest-VIDEO

   Captura Stirile Pro TV

Un barbat din comuna Șendriceni, județul Botoșani, a intrat de joi in greva foamei, in fata Primariei si si-a luat langa el si copiii. Are 5, dintre care 3 sub 18 ani. Un executor judecatoresc a vrut sa-l evacueze din spatiul in care locuieste toata familia.

Incaperile au fost inchiriate de la Primaria Șendriceni pentru activitati comerciale, spun cei din administrația publică locală, dar omul le-a transformat intre timp in locuinta.

Dupa ce barbatul a acumulat datorii mari la plata chiriei, executorul chemat sa puna in practica ordinul dat de instanta n-a avut succes.

Executorul a cerut ajutorul primariei pentru a scoate toate lucrurile din acel spatiu. Cei trei oameni platiti pentru a face acest lucru au fost, insa, dati afara de barbat. Dupa tot scandalul, executorul judecatoresc a decis sa amane evacuarea.

Imediat dupa ce executorul judecatoresc a plecat, barbatul si-a luat cei trei copii si s-a dus in fata primariei pentru a protesta. A anuntat ca intra in greva foamei pe motiv ca, atata timp cat a locuit in acel spatiu, a investit bani in renovarea lui.

Barbatul sustine ca stia ca are de platit doar 2.000 de lei, dar cand a ajuns la primarie, in 2013, i s-a spus ca are de plata peste 5.000 de lei. Asa ca de atunci nu a mai platit niciun ban!

De cealalta parte, primarul comunei spune ca nu are cum sa-l mai pasuiasca.

Primarul si executorul judecatoresc sustin ca cel mult peste doua saptamani, barbatul, copiii si iubita lui vor fi evacuati.

Sursa: Stirile ProTV (Vezi VIDEO)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
17

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
43

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
27

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...