Individul care s-a dezbrăcat în pielea goală în faţa casei unui poliţist, pus în libertate!

Individul care s-a dezbrăcat în pielea goală în faţa casei unui poliţist, pus în libertate!
Bărbatul în vârstă de 34 de ani, din Leorda, care şi-a dat pantalonii jos în faţa casei unui poliţist şi a aruncat cu pietre în locuinţa acestuia, a fost pus în libertate.

Bărbatul a contestat măsura arestului preventiv, dispusă de Judecătoria Dorohoi, iar magistraţii de la Tribunal i-au admis cererea şi au dispus eliberarea acestuia de îndată.

Incidentul a avut loc în data de 3 septembrie. Bărbatul a mers în fața casei polițistului, unde s-a dezbrăcat de pantaloni și a început să înjure și să adreseze injurii la adresa omului legii. La un moment dat, scandalagiul a pus mâna pe pietre și a început să arunce către locuința polițistului.

La scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și, după ce a fost imobilizat, bărbatul a fost dus la secția de poliție. Acesta a continuat și acolo să se dea în spectacol, lovind și doi trecători. Individul a fost internat la Secția de Psihiatrie, de unde însă a reușit să fugă.

În cursul zilei de miercuri, el a fost identificat în municipiul Dorohoi, fiind reținut. Ulterior, a fost prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul este acuzat de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și de distrugere.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
415

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
555

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
671

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...