Un jucator de la FC Botosani, convocat la nationala Romaniei de tineret

Un jucator de la FC Botosani, convocat la nationala Romaniei de tineret
Reprezentativa Under 21 a României a inceput luni, 31 august, la Târgu Mureș, pregătirea pentru cele două meciuri din preliminariile EURO 2017, cu Bulgaria și Armenia.

Pe 4 septembrie, de la ora 19:45, pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș, tricolorii U21 vor întâlni selecționata similară a Bulgariei, iar pe 8 septembrie, de la ora locală 19:00, la Erevan, jucătorii antrenați de Cristian Dulca vor juca împotriva Armeniei.

Pentru aceste două jocuri din preliminariile Campionatului European din 2017, ce va fi găzduit de Polonia, a fost convocat si un jucator de la FC Botosani.

Portari: Valentin Cojocaru (FC Steaua București), Laurențiu Brănescu (Omonia Nicosia)

Fundași: Robert Hodorogea, Bogdan Mitache (ambii FC Viitorul), George Miron (FC Botoșani), Ionuț Nedelcearu (Dinamo), Deian Boldor (Virtus Lanciano), Mihai Bălașa (Crotone), Cristian Manea (Mouscron)

Mijlocași: Dragoș Nedelcu, Florin Tănase, Răzvan Marin (toți FC Viitorul), Ovidiu Popescu (ACS Poli Timișoara), Alexandru Păun (CFR Cluj), Dorin Rotariu (Dinamo), Alexandru Mitriță (Pescara), Sorin Tăbăcariu (Ceahlăul)

Atacanți: George Pușcaș (FC Bari), Alexandru Tudorie (FC Steaua București), Andrei Ivan (CSU Craiova)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
146

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
533

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
216

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...