Premii obținute de trei elevi din Botoșani la un concurs de matematică

Premii obținute de trei elevi din Botoșani la un concurs de matematică
Trei elevi botoșăneni care au participat la un concurs național de matematică s-au întors acasă cu premii.

În perioada 17-22 august s-a desfășurat, la Râmnicu-Vâlcea, Concursul național Viitorii olimpici, județul Botoșani obținând un premiu I și două premii III.

Premiul I a fost obținut de elevul Ștefan Bălăucă, de la Colegiul Național Mihai Eminescu. Premiul al III-lea, la clasa a VII-a, a fost obținut de Cezar Vicol Trișcă, de la Colegiul Național "Mihai Eminescu", iar la clasa a X-a a obținut același premiu Tudor Pricope, de la Colegiul Național “Mihai Eminescu".

"Felicit elevii care au îmbunătățit coroana de medalii și de premii a învățământului botoșănean", a spus Mihaela Huncă, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
32

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
35

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
85

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...