Vezi când organizează ISJ concurs pentru ocuparea posturilor din învățământ!

Vezi când organizează ISJ concurs pentru ocuparea posturilor din învățământ!
Inspectoratul Școlar Județean Botoșani va organiza concurs pentru ocuparea posturilor de către cadrele didactice care nu au fost repartizate în ședințele publice.

În perioada 1-2 septembrie se pot înscrie la concurs profesorii care nu au putut să obțină un post în ședințele publice. E vorba de cadrele didactice suplinitoare atât calificate, cât și necalificate.

Pentru cadrele didactice calificate pe data de 3 septembrie va avea loc desfășurarea probelor practice și orale și pe 4 septembrie proba scrisă. Pentru necalificați proba scrisă va fi pe 3 septembrie.

Concursul se va desfășura la Școala gimnazială nr. 10 Botoșani.

Inspectorul general al ISJ susține că nu vor fi probleme cu personalul la începutul anului școlar. 

“Avem o evidență cu toate categoriile de cadre didactice și acoperă numărul de posturi existente la nivelul învățământului botoșănean", a spus Mihaela Huncă.

La această dată mai sunt vacante 359 de posturi complete și 569 incomplete, în această săptămână având loc trei ședințe publice pentru ocuparea acestora.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
17

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
69

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
127

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...