La multi ani, Leo Grozavu!

La multi ani, Leo Grozavu!
Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, isi aniverseaza astazi, 19 august 2015, ziua de nastere, implinind varsta de 48 de ani.

Nascut in localitatea suceveana Ilisesti, in anul 1967, Leo Florian Grozavu si-a inceput cariera de jucator la echipa de juniori din Piatra Neamt, Relonul Săvinești. La profesionisti a jucat pentru FC Baia Mare, Dinamo Bucuresti, Ceahlaul Piatra Neamt, dar si in Germania la FC Saarbrücken.

S-a retras in anul 2003, pe cand evolua la Ceahlaul Piatra Neamt si tot atunci si-a inceput cariera de antrenor, la Armatuza Zalau.

A antrenat mai apoi la Universitatea Cluj, FC Baia Mare si FC Botosani, cand i-a adus la echipa pe Papp sau Vasvari, dupa care a ajuns asistentul lui Viorel Moldovan la FC Vaslui. Timp de un an de zile a fost antrenor la grupa U15, la Academia Gheorghe Hagi, iar mai apoi a ajuns la CSMS Iasi si Luceafarul Oradea.

Din anul 2014 este antrenorul echipei FC Botosani. Leo Grozavu a bifat in cariera sa si doua convocari la echipa nationala a Romaniei, in anul 1994.

LA MULTI ANI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mașină cuprinsă de flăcări pe o stradă din Botoșani, șoferița a fost atenționată de colegii din trafic! (foto)

astăzi, 18:22
18

Un autoturism a luat foc vineri după-amiază, în timp ce se deplasa pe strada Primăverii din municipiul Botoșani. Conducătoarea auto a fost atenționată de ceilalți participanți ...

Ești gata să faci un upgrade major în meseria ta?

astăzi, 17:14
30

Marți, 21 mai, de la ora 09:00, ești așteptat la Depozitul Castilio din strada Manolești nr. 46 pentru două prezentări de excepție!Află totul despre produsele Knauf și Soudal, însoți...

„Materna Botoșani”, un program de succes al municipalității!

astăzi, 15:10
84

Implementat la inițiativa primarului Cosmin Andrei și viceprimarilor Liviu Toma și Bogdan Buhăianu, acest program a fost bine primit de către familiile care se află într-un moment deosebit...