Locul I la gimnastică aerobică şi contorsionism!

Locul I la gimnastică aerobică şi contorsionism!
Noi premii obtinute de elevii de la Palatul Copiilor Botosani! Concursul Național de Dans "Plutim prin Dans", ediția a IV –a, s-a desfășurat în data de 23 mai 2015, în municipiul Bacău, în competiţie participând 20 de formații de la palatele și cluburile copiilor din țară.

În concurs au fost prezentate 62 de dansuri, de genuri diferite și pe 3 categorii de vârstă: 7-10 ani, 11-14 ani, 15-19 ani.
Formația "RITM", de la cercul de gimnastică-dans Botoșani (Palatul Copiilor) s-a prezentat cu patru dansuri, obținând următoarele rezultate:

- formația "RITM", ansamblu de gimnastică aerobică – Locul I
- Ostaci Bianca, contorsionism – Locul I
- Vranciu Andra, contorsionism – Locul II
- Alexa Larisa, gimnastică aerobică – Locul II
"Premierea a fost făcută pe categorii de vârstă și genuri de dans, copiii primind diplome, cupe și medalii", a precizat prof. Carmen Belicov, coordonator Cerc Gimnastică-dans.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
274

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
423

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
562

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...