ACCIDENT GRAV la Leorda! Bărbat încarcerat, după ciocnirea a două maşini! FOTO

ACCIDENT GRAV la Leorda! Bărbat încarcerat, după ciocnirea a două maşini! FOTO
Un bărbat a rămas captiv între fiarele maşinii pe care o conducea, iar o femeie a fost rănită, după ce au fost izbiţi în plin de o autoutilitară. Accidentul a avut loc în  zona staţiei peco din Leorda.

Şoferul unui Opel Vectra se deplasa dinspre Dorohoi către Botoşani. În spatele său circulau un alt autoturism şi o autoutilitară de la o firmă de panificaţie.

La un moment dat, şoferul autoutilitarei, Marius Amarghioalei, de 24 de ani, s-a angajat în depăşirea autoturismului care era între el şi Opel, în acelaşi timp şi şoferul de pe Opel, Mitică Ababei, de 54 de ani, virând la stânga pentru a intra în peco.

Şoferul autotutilitarei nu au mai putut evita impactul, lovind în plin Opelul, pe partea şoferului, autoturismul fiind aruncat de pe şosea.

Conducătorul auto de pe Opel a rămas încarcerat, fiind scos de pompieri, şi ulterior preluat de cadrele medicale de pe ambulanţă. El a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral, o fractură de claviculă, comoţie cerebrală şi cu o contuzi  la braţ. Rănită a fost şi soţia, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, care a fost transportată de asemenea la spital, pentru îngrijiri.

La locul accidentului au ajuns şi poliţiştii, care au deschis o anchetă.



























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
199

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
98

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
106

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...