O româncă a dat lovitura vieţii în Italia: 1500 euro pe săptămână timp de 20 de ani!

 O româncă a dat lovitura vieţii în Italia: 1500 euro pe săptămână timp de 20 de ani!
Noroc neaşteptat pentru o româncă din Torino! La una dintre tutungeriile din Corso regina Margherita, zona în care locuiesc muţi români, o îngrijitoare de naţionalitate română a cumpărat un bilet "Gratta e Vinci" Super Settimana în valoare de 5 euro care i-a adus premiul cel mare: după ce l-a răzuit, femeia a constatat că viitorul sau este asigurat pentru viitorii 20 de ani, ea urmând a încasa săptămânal o rentă de nu mai puţin de 1500 Euro, scrie gazetaromaneasca.com.

Vânzătorul povesteşte că doamna este una dintre clienţii fideli, cartonul câştigător fiind cumpărat în cursul dimineţii. Seara, norocoasa s-a întors cu o fotocopie a biletului câştigător pentru a-i da marea veste şi a-i mulţumi.

"Super mattina" sunt bilete răzuibile emise de Loteria Italiană, cu preţul de 1,2 şi 5 euro şi care, pentru prima dată în istoria acestui tip de joc, aduc un venit săptămânal fix, ce diferă în funcţie de valoarea iniţială a biletului.

Toţi amatorii de "Gratta e vinci" au apreciat această nouă posibilitate de câştig, care până acum a făcut fericiţi 47 de jucători, aproximativ 13 în fiecare lună.

Norocoasa româncă este prima care a reuşit să ia marele premiu, de-a lungul viitorilor 20 de ani această urmând să încaseze peste 1,5 milioane de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zilele Eminescu, ediția iunie 2024: Premiul Național de Poezie „Mihai Eminescu” – Opus Primum

astăzi, 14:04
2

Pentru ediția din anul 2024, organizatorii propun un nou concept, care include: Festivalul de Debut, un târg de carte și gala de acordare a Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu&...

Două comune din Botoșani rămân fără apă 48 de ore!

astăzi, 13:29
131

Din cauza unei avarii produsă în zona localității Cucuteni, pe conducta de distribuție apă Dn 500 mm, Nova Apaserv Botoșani a oprit sistemul de alimentare cu apă astăzi, 21 mai 2024, &ic...

Cosmin Andrei a anunțat că va continua construcția de locuințe și programele de reabilitare termică a blocurilor

astăzi, 13:02
53

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat că va continua și în mandatul următor programele de investiții pentru construcția de locuințe noi și pentru anveloparea termică...