COMUNICAT Victor Negrescu are cabinet de europarlamentar la Botoșani

COMUNICAT Victor Negrescu are cabinet de europarlamentar la Botoșani
Sâmbătă, 25 octombrie, europarlamentarul PSD, Victor Negrescu a inaugurat cabinetul său parlamentar în municipiul BotoÈ™ani cu ocazia participarii la mai multe actiuni organizate la nivelul judetului Botosani. Victor Negrescu este cel mai tânăr europarlamentar al delegaÈ›iei româneÈ™ti la Bruxelles È™i membru în Comisia pentru Bugete si Comisia juridica din Parlamentul European.

"Vin periodic în BotoÈ™ani de 7 ani de zile si am avut ocazia sa interactionez cu multi botosaneni. Întotdeauna mi s-a acordat încredere aici, chiar È™i atunci când eram la începutul carierei politice È™i de aceea am È›inut să deschid un cabinet, care să preia problemele botoșănenilor, si sa le multumesc pentru sprijinul acordat.  În Parlamentul European am multe acÈ›iuni legate de BotoÈ™ani dar si pentru Romania. Un exemplu este sprijinul acordat pentru depunerea petitiei anti-discriminare "Româna merită mai mult", iniÈ›iată aici de către colegii din PSD È™i semnată de peste 20.000 de cetățeni. De asemenea as mentiona aici si obtinerea prin proiectul pilot depus in nume personal a 1 milion de euro pentru cresterea accesului la servicii medicale in mediu rural", a declarat europarlamentarul Victor Negrescu.

Alături de preÈ™edintele PSD BotoÈ™ani, Andrei Dolineaschi, Victor Negrescu a susÈ›inut petiÈ›ia "România merită mai mult", împotriva discriminării românilor în Europa, semnată de 20.700 de botoșăneni în cadrul comisiei pentru petiÈ›ii din Parlamentul European, în prezenÈ›a preÈ™edintelui doamna Cecilia Wikstrom.

"Împreună cu Andrei Dolineaschi am depus la Bruxelles petiÈ›ia semnată de peste 20.000 de botoșăneni. Doamna Wikstrom, preÈ™edinta comisiei pentru petiÈ›ii a fost impresionată de numărul mare de semnături È™i de faptul că preÈ™edintele PSD BotoÈ™ani a depus personal dosarele la Bruxelles. PetiÈ›ia "România merită mai mult" este primul demers anti-discriminare în Parlamentul European È™i suntem încrezători că vom avea ample dezbateri pe acest subiect", a completat Victor Negrescu.

PreÈ™edintele PSD BotoÈ™ani, Andrei Dolineaschi a transmis un mesaj cu ocazia inaugurării biroului de europarlamentar al lui Victor Negrescu la BotoÈ™ani: "Este foarte bine că Victor Negrescu È™i-a deschis acest cabinet de europarlamentar È™i ca astfel va fi la dispoziÈ›ia botoșănenilor. Este momentul ca judeÈ›ul nostru să fie reprezentat È™i la Parlamentul European. PetiÈ›ia "România merită mai mult" este primul pas în acest sens, primul demers cetățenesc al botoșănenilor. Sunt mândru că am reprezentat BotoÈ™aniul la Bruxelles în calitate de prim semnatar al petiÈ›iei", a declarat preÈ™edintele PSD, Andrei Dolineaschi.

COMUNICAT DE PRESA
PSD BOTOÅžANI


 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
10

PreÈ™edintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să È›inem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
54

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
54

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...