Victorie IMENSA obtinuta de FC Botosani...cu mult SANGE! BATIN a sarutat stema la finalul meciului - GALERIE FOTO si VIDEO cu golul

Victorie IMENSA obtinuta de FC Botosani...cu mult SANGE! BATIN a sarutat stema la finalul meciului - GALERIE FOTO si VIDEO cu golul

   Ionut Tabultoc

FC Botosani a reusit o partida execelenta impotriva vicecampioanei Astra Giurgiu, pe care a reusit sa o invinga cu scorul de 1-0.

La ora 17:00, intr-o duminica foarte calduroasa, echipa care a incasat 7 goluri in primele doua etape o intalnea pe cea care a marcat 7 goluri in primele doua meciuri din acest sezon. Astra Giurgiu a venit la Botosani sigura pe victorie, iar casele de pariuri ii dadeau o cota de 1,40 pentru a obtine cele trei puncte.

Nu a fost insa asa. Dornici de revansa fata de spectatorii botosaneni care au fost alaturi de echipa la infrangerea cu 3-0 din prima etapa cu Gaz Metan Medias, elevii lui Leo Grozavu s-au mobilizat excelent. Incepand de la Curileac, Acsinte, Patache si chiar Ngadeu, care a facut un meci mare duminica si continuand cu Vasvari si Paul Batin, fotbalistii botosaneni le-au facut viata grea giurgiuvenilor.



Astra Giurgiu a parut o echipa obosita dupa meciul din turul 3 preliminar al Europa League, iar in prima repriza de la Botosani nu a avut niciun sut pe spatiul portii aparate de Curileac. Vazand ca oaspetii nu ne pun probleme, Leo Grazvu a schimbat tactica si a inceput sa atace.

In minutul 62, Paul Batin era lansat in careu, a preluat balonul si a sutat puternic la coltul scurt, dar Silviu Lung Jr. a aparat excelent. In minutul 86, acelasi Batin a creat o nebunie generala pe stadionul Municipal, atunci cand a sutat, iar balonul deviat de Ben Youssef a intrat in poarta.



Nici cel mai infocat suporter al formatiei noastre nu se gandea inaintea meciului la o asemenea victorie. La casele de pariuri, o victorie a botosanenilor avea o cota de 5,70.

Cu aceste trei puncte obtinute, FC Botosani a urcat pe locul 10 in Liga 1. La finalul partidei, atacantul Paul Batin, marcatorul celor doua goluri din acest sezon, a sarutat stema echipei FC Botosani.



Partida dintre FC Botosani si Astra Giurgiu a fost una insangerata si asta dupa ce in minutul 10, Michael Ngadeu a dat cap in cap cu Ben Youssef si si-a spart arcada. 

Cazut pe teren si plin de sange, Ngadeu nu-l impresiona deloc pe centralul Alexandru Tudor, care ii facea semn sa se ridice. In cele din urma pe teren a intrat echipa medicala, care i-a acordat camerunezului primul ajutor si i-au pus o plasa ca sa-i tina bandajul.

Etapa viitoare, FC Botosani se va deplasa la Otelul Galati, acolo unde in sezonul trecut au pierdut cu 2-1, desi au condus cu 1-0 prin golul lui Cirjan.

Foto: Ionut Tabultoc















































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
113

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
463

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
177

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...