Presedintele Consiliului Judetean Botosani si sotia sa, nasi de cununie pentru a treia oara - FOTO

Presedintele Consiliului Judetean Botosani si sotia sa, nasi de cununie pentru a treia oara - FOTO
Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, şi soţia sa, deputatul Roxana Anuşca Ţurcanu, sunt sâmbătă naşi de cununie.

Cei doi sunt părinţii sprituali ai lui Ionuţ Cârnu, consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean, care şi-a unit destinul în faţa lui Dumnezeu cu aleasa inimii lui, Adriana, care de asemenea este funcţionară în Consiliul Judeţean.

Ionuţ şi Adriana s-au căsători civil în urmă cu o săptămână, iar sâmbătă s-au cununat religios la Biserica Vovidenia din municipiul Botoşani. Mireasa a ales să poarte în ziua nunţii o rochie albă din dantelă, iar la mijloc a avut legată o panglică albastră.

La ieşirea din Biserică, mirii au eliberat doi porumbei.

“În primul rând mulţumesc Bunului Dumnezeu că e vreme fumoasă astăzi. Până astăzi lucrurile au fost foarte frumoase şi aşteptăm şi în această seară să fie o petrecere frumoasă. Sunt convins că tinerii vor începe de astăzi un cămin serios, că vor avea copii şi vor fi un exemplu în societate pentru tinerii care sunt căsătoriţi sau care urmează să se căsătorească.", a afirmat Florin Ţurcanu.

La petrecerea care are loc la Alfa Land au fost invitate 350 de persoane, iar de buna dispoziţie a acestora se va ocupa Dan Doboş. Meniul va fi unul tradiţional.

Florin Ţurcanu şi soţia sa au mai cununat până acum două perechi.



























 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
205

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
252

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
913

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...